promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox pasija úgy néz ki, mint egy szado-mazo szexdémon

Megan Fox pasija úgy néz ki, mint egy szado-mazo szexdémon

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Megan Fox és Machine Gun Kelly még vacsorázni sem tudnak úgy elmenni, hogy ne mindenki rájuk figyeljen.

A Transformers filmekből ismert Megan Fox 2020 júniusában jelentette be a kapcsolatát a híres rapperrel/énekessel, Machine Gun Kellyvel, akivel azóta is boldogok együtt, bár állítólag van pár elég furcsa dolguk, ugyanis még olyan is előfordult, hogy egymás véréből is ittak – és ezt nyilvánosan is vállalták, szóval ezek után elgondolkodhatunk azon, hogy ha ezt elmondták az embereknek, akkor vajon mi lehet az, amit nem.

Azt már szinte megszokhattuk, hogy bárhova is megy Megan Fox és Machine Gun Kelly, az biztos, hogy mindenki rájuk fog figyelni, ugyanis általában olyan ruhákat vesznek fel, amikkel utána napokig témák lesznek a magazinokban. Most is így történt: az előadó egy furcsa, szado-mazo „egyenruhának” tűnő bőrruhában vitte vacsorázni a szerelmét, aki meglepő módon vörös hajjal és arany ruhakölteményben tündökölt mellette.

Machine Gun Kelly úgy nézett ki, mint egy hosszú idő után testhez jutott szexdémon, vagy a Hellraiser-széria egyik cenobitája, de úgy látszik, hogy Megan Foxnak nagyon bejön ez a stílus. Valóban úgy tűnik, hogy nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, és végre önmaguk lehetnek, szóval jó nekik, szerencsések, hogy hasonló értékrenddel rendelkező párra leltek – bár bőven kapják azért a beszólásokat is, hiszen nem mindenkinek tetszik, hogy folyton így „harcolják” ki maguknak a figyelmet.

Itt lehet megtekinteni Machine Gun Kelly és Megan Fox friss fotóit:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak