promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mégsem olyan békés Balogh Edina és férje válása? Bírósági részletek derültek ki

Mégsem olyan békés Balogh Edina és férje válása? Bírósági részletek derültek ki

Borítókép:  Rtl.hu
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Balogh Edina és férje még mindig házasok.

Sokan azt gondolték, hogy Balogh Edina és Simon Kornél igen nagy kockázatot vállaltak azzal, hogy alig egy éves párkapcsolatukkal nekivágtak egy olyan vetélkedőnek, ami még a több éve együtt lévő párokat is próbára tette. Ők azonban nem aggódnak emiatt: mint mondják a szimpátiájuk egymás iránt egy műsorban kezdet kialakulni, így nekik hazai terep ez a fajta szereplés. Meglepő módon igazuk volt: a feladatok alatt még egyikük sem tudta a másikat meglepni, úgy tűnik, hogy valóban mindent megosztanak egymással és mindent tudnak egymásról.

Azt már korábban is elmondták, hogy sok a közös bennük: mindketten egy válás után, két kisgyermekkel találták meg újra a szerelmet, ezért kiemelten tudják értékelni egymást, valamint toleránsak az élethelyzetekből fakadó nehézségekkel szemben is.

Ilyen például az, hogy kétlaki életet kell élniük: míg Balogh Edinát Szentedréhez kötik a mindennapok, addig Szabó Simonnak a fővárosban van a bázisa.

Bár még nem élnek együtt, igyekeznek minden idejüket együtt tölteni és szerencsére ehhez minden adott: jól kijönnek egymás gyermekeivel és Edina nem fél a gyermekeket hármasban hagyni újdonsült párjával sem. Ha van egy kis idejük kettesben, akkor inkább a fővárosban találkoznak, hiszen itt minden közelebb van, számtalan kikapcsolódási lehetőség közül válogathatnak.

A Nyerő páros alatt most csak egymásra koncentrálnak, ám még vannak Balogh Edina magánéletében elvarratlan szálak.

Som Krisztián és Balogh Edina között a házasság menthetetlen volt, szülőként azonban tökéletesen tudnak együttműködni. Ezt megkönnyíti az is, hogy a férfinak is új párja van, ám a válás még nem zárult le teljesen. Ennek pedig az az oka, hogy az anyagiak kérdésében nem tudtak még teljesen megegyezni.

,,Nagyjából most leszünk teljesen túl a válási procedúrán, kicsit elhúzódott, mert még voltak a vagyonmegosztással egyeztetni valók. Közben már nem titok, hogy mind a ketten párkapcsolatban élünk, úgy gondolom, ezek mind hozzásegítenek minket ahhoz, hogy jól tudjunk szülőként együttműködni. Mi ebben a tekintetben csak egymásra számíthatunk, profin teljesítünk ezen a téren és ez a gyerekeken is látszik."

Balogh Edina már idejekorá kijelentette, hogy a válását csendben és diszkréten szeretné intézni, így szokatlan tőle, hogy egy ilyen információt megosztott a rajongóival. Azonban hamarosan hivatalosan is kimondják a válást, az pedig, hogy Szabó Simonnal terveznek-e tovább lépni, még a jövő zenéje, de talán éppen a Nyerő páros alatt érik meg bennük ez a gondolat.

Forrás: Blikk magazin