promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Befellegzett Szabó Simon és Balogh Edina boldog párkapcsolatának: súlyos vádakkal állt elő az exházastárs

Befellegzett Szabó Simon és Balogh Edina boldog párkapcsolatának: súlyos vádakkal állt elő az exházastárs

Borítókép:  TV2Play - Farm VIP
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Beleköpött a volt házastárs a frissen összeköltözött szerelmesek levesébe, jogi segítséget kell kérniük, oda a mézesheteknek.

Aligha van olyan szerelmespár, akinek mindennapjaira jelenleg többe kíváncsiak, mint a frissen összeköltözött Szabó Simon és Balogh Edina. És miért olyan népszerű kettőjük párosa? Szerelmük a kamera előtt szövődött, amit a nézők napra napra követhettek és bár ekkor még parancsoltak a vágyaiknak, hiszen Edina még férjnél volt, teljesen egyértelmű volt, hogy elindult közöttük a kémia. Edina később elmondta, hogy férje és ő is tudta: a műsor vízválasztó lesz kettőjük házasságában, mivel akkor jó ideje már gondokkal küszködtek. Végül a távolság és az idő nem közelebb hozta a párt, hanem meghozták a végső döntést és elváltak.

Ezután pedig Szabó Simon és Balogh Edina elkezdtek komolyan ismerkedni. Lassan haladtak, randizgattak, végül bemutatták egymásnak a gyermekeiket is, akik elmondásuk szerint jól kijönnek és megtörtént az összeköltözés is. Nyaralni is együtt voltak és szívesen osztják meg követőikkel a rózsaszín felhős, boldog és szerelmes időszakuk boldog pillanatait.

Ezeket pedig szívesen írják meg a bulvároldalak is, ám az egyik ilyen alatt szokatlan komment jelent meg: Szabó Simon felesége megelégelte a volt férjéről és új párjáról szóló ajnározó híreket és tiszta vizet öntött a pohárba. A nyilvános, mindenki által látható komment talán nem a legjobb megoldás egy ilyen esetben, de vélhetően a végsőkig felbosszantotta az a rengeteg dicséret ami a párt éri és ha valóban igaz, amit ír, akkor a felháborodása bizony jogos.

Csodálatos hírek! Ennél csak az lenne csodálatosabb, ha mindeközben kifizetné a már végrehajtás alatt lévő tartozásait, nem pedig visszapereléssel foglalkozna. Lehet összeköltözni, nyaralni, csak éppen nem abból a pénzből kellene tenni mindezt, amit a gyerekei részére végzés szerint köteles fizetni.

A tavaly nyári válási végzésből semmit nem tart be, s még ő perelt be olyan láthatásért, amelyet soha nem tartott, tart és esze ágában sincs tartani, mert nyerőpárosokba vonul be a napjain például. A január óta tartó hazugság cunamira pedig egyetlen módon tudok reagálni, kommentekben, ami után meg rágalmazási perrel is fenyeget. Talán le kellene állnia a két szereplőnek a színjátékkal és a bulvár roadshow-val, és csak egymásnak hazudozni, nem az egész világnak. Egy apa, aki szereti a gyermekeit, nem bántalmazná sem mentálisan (vagy éppen fizikailag), sem anyagilag zsarolva a gyerekei anyját. A nárcizmus pedig betegség, minden egyes lájk ezt a személyiségzavart táplálja, ahogy ezek a médiumok is, amik sorra tolják ezeket az embereket a kirakatba. Nekem is 12 évbe telt felismerni a bántalmazást, addig csak az nem fért a fejembe, hogy a gyermekeim apja, akire az életünket bíztuk, miért csinál ki mentálisan. De ebben a kapcsolatban biztosan más. Ja, nem.

A Ripost megkereste Szabó Simont, aki szűkszavúan válaszolt:

Nem kívánok nyilatkozni, mert ezzel is adnám alá a lovat. Ezt az ügyet majd az ügyvédjeink elintézik.

Ám a vádaskodás itt még nem ért véget: a manapság nagyon divatos szitokszóval illette volt férjét, nárcisztikusnak titulálta, aki mellett 12 évig tűrte a bántalmazást, mert szerette volna a gyerekek miatt egyben tartani a családot. A médiát is okolja azért, amiért előérbe tolja volt férjét és mentális bántalmazásról, zsarolásról is ír.

Ezek nagyon súlyos vádak, így egyelőre mindenképpen hozzá kell tenni, hogy ez az egyik fél véleménye, ami nem került sem elismerésre, sem megerősítésre, így mindenképpen helyén, egyelőre pletyka szinten kell kezelni az ott leírtakat és elhangzottakat.

Forrás: ripost.hu