promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Vérlázító módon magyarázkodnak a Sallai Nóra autójába beleszálló sofőr rokonai, lenne képük odaállni a gyászoló apa elé

Vérlázító módon magyarázkodnak a Sallai Nóra autójába beleszálló sofőr rokonai, lenne képük odaállni a gyászoló apa elé

Borítókép:  Forrás: TV2
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

A két elkövető, Kevin és Rikárdó magát sajnáltatja, miközben családjuk bújtatja őket.

Az egész országot megrázta Sallai Nóra és kisfia balesete. Az Alsónémediben történő ütközésnél az édesanya és gyermeke is életveszélyes állapotban kerültek kórházba. A kisfiú sajnos elveszítette a harcot és elhunyt, az édesanya életéért még mindig küzdenek. Egy nehezen belátható kereszteződésben rohant bele a BMW Sallai Nóra autójában. A BWM a megengedettnél jóval gyorsabban haladt és mire észrevették a színésznő autóját, már késő volt. A volánnál Rikárdó ült, ellette pedig közeli rokona, Kevin, aki az autó tulajdonosa. A két elkövető könnyebb sérüléseket szenvedtek: Rikárdó agyrázkódást kapott, Kevinnek pedig a combcsontja tört el, ám őt már haza is engedték, nem szorul orvosi felügyeletre.

Kevin családja Alsónémediben bérel lakást és a Bors megkeresésére a férfi édesanyja nyitott ajtót. Az udvaron lévő gyerekeket gyorsan beterelték és csak a kapun keresztül lehetett vele kommunikálni, ennyit mondott az újságíróknak:

Itthon van a fiam! Nagy fájdalmai vannak, ezért nem nyilatkozunk a balesettel kapcsolatban.

Annyit lehet tudni, hogy a férfi mezőgazdasági idénymunkából él, egyelőre kérdéses, hogyan fog megélni, ameddig vissza nem nyeri a járóképességét. Ahogyan arról korábban mi is írtunk, a két fiatal gyorshajtás miatti karambolja és a kisfiú értelmetlen halála elképesztő indulatokat kovácsolt. A balesetről szóló cikkek alatt fenyegetések tömkelege olvasható, így a család jelenleg nagyon vigyáz a két fiúra, bújtatják őket, mert féltig őket a népharagtól.

Kevin aznap este átengedte a vezetést Rikárdónak, ez pedig végzetes hibának bizonyult, ám a vizsgálatok szerint a sofőr sem drogot, sem alkoholt nm fogyasztott.

A Bors a család Dunaharasztiban élő részét is utolérte, itt Kevin több rokonával is tudtak beszélni. Elsőként Kevin nagynénje szólalt meg, aki a baleset óta már találkozott a férfival:

Meglátogattuk a lakásán. Nagyon rossz az állapota lelkileg és fizikailag is, hiszen egyrészt megviseli a kisfiú halála, másrészt a balesetben eltört a lába. Sajnálja a történteket. A baleset közvetlen előzményéről elmondta, hogy nem látta a művésznő érkező autóját. Ha látja, biztos szól Rikárdónak, hogy álljon meg. Kevin mindennek ellenére szeretne bocsánatot kérni a gyászoló családtól. Osztozik a fájdalmukban. Az unokaöcsém most fél, de ezen nem is csodálkozom.

A család összezár Kevin körül és folytatják a magyarázkodást:

Az unokaöcsém a családjával együtt mélyen vallásos. Nem isznak alkoholt és nem is dohányoznak. Nem is járnak rossz társaságba. Ezt nem csak azért mondom, mert a rokonom. Rossz helyzetbe kerültek a fiúk is. Talán nem is lehet lelkileg ezt feldolgozni. Rikárdónak felesége és egy gyermeke van. Gondoskodnia kell a családjáról, egy börtönbüntetés pedig az egész életét tönkretenné. A jogosítványát egyébként Kevin nemrég szerezte meg, a kocsit pedig az apjától kapta.

Egy neve elhallgatását kérő rokon pedig Sallai Nórának is üzent:

A művésznőnek szeretnénk gyors felépülést kívánni és a részvétünket kifejezni. A sokk hatása alatt álunk.

A Bors saját videóját a történtekről IDE kattintva nézhetitek meg. 

Forrás: Bors magazin