promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
„Megöltetek ismét egy gyermeket. Tönkretettetek egy családot” – Puskás Peti kiakadt Sallai Nóra kisfiának halála miatt

„Megöltetek ismét egy gyermeket. Tönkretettetek egy családot” – Puskás Peti kiakadt Sallai Nóra kisfiának halála miatt

Borítókép:  TV2
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Puskás Peti indulatosan reagált a szomorú hírre, hogy meghalt Sallai Nóra kisfia.

Szörnyű hír rázta meg az országot: meghalt Sallai Nóra 5 éves kisfia egy héttel azután, hogy súlyos autóbalesetet szenvedtek Alsónémediben. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya a Blikk kérdésére azt válaszolta, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya jelenleg halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Ugyan a rendőrség nem erősítette meg, hogy Sallai Nóra kisfia az, aki a baleset következtében elhunyt, de tekintve, hogy a BMW-ben két ülő fiatal csak végtagsérüléseket szenvedett, és stabil az állapotuk, így kizárásos alaposan a másik autóban történhetett a tragédia. Sallai Nóráról úgy tudni, még mindig válságos állapotban van, az orvosok küzdenek az életéért, illetve továbbra is tart a számára elindított véradás, éppen ezért a halál bekövetkezte nem vonatkozhat másra, mint a kis Bendére.

Az 5 éves kisfiút már a baleset után, a helyszínen újra kellett éleszteni, és egészen mostanáig nem volt róla nyilvánosságra hozható adat. A Blikk információi szerint végül nem tudták megmenteni a gyermek életét.

Sallai Nórát az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán ápolják, állapota válságos, mivel több igen súlyos sérülést szenvedett. Számos műtét vár a színésznőre a következő hetekben, ehhez azonban vérre van szüksége. Az irányított véradás során megfelelő mennyiségű vér érkezett, de továbbra is szükség van az adományokra.

Puskás Peti kiakadt

A tragikus hír sokakat megrázott, köztük Puskás-Dallos Petit is, aki a közösségi oldalán akadt ki. A színész-énekes egy hosszú posztban írta le, hogy amióta csak hallott a szörnyű balesetről, minden nap gondol Nóráékra, és most, hogy értesült a szomorú hírről, hogy meghalt az 5 éves Bende, még inkább feldühíti az eset. Puskás Peti a bejegyzésével elsősorban a halálos balesetet okozó BMW-seknek üzent.

„Megöltetek ismét egy gyermeket. Tönkretettetek egy családot.

Nem ismerlek titeket, de hányszor gyászoltunk már, hányszor kellett olvasni, hogy emberek halnak meg értelmetlenül... Pedig semmi mást nem csináltak, csak ugyanazt mint mindennap: tartottak haza gyalog, vártak a buszmegállóban, bicikliztek át a hídon, ültek együtt az autóban, lehet, zenét hallgattak, meséltek a napjukról egymásnak, majd véget ért minden.

Azért, mert részegek vagytok, be vagytok drogozva, mert versenyeztek, mert villogni akartok, mert f*szgyökerek vagytok, majd lesztek gyilkosok, mert nincs mit szépíteni, azok vagytok.

Sallai Nóra a kolléganőm. Amióta olvastam, mi történt, nem telt el nap, hogy ne gondoltam volna rájuk. Ne imádkoztam volna, hogy felépüljenek... Nem tudom ezek után, mit lehet mondani.

Csak annyit tudok, hogy ezt a többesszámot üzenem mindenkinek, aki hisztizik, miért lehet csak ennyivel meg annyival menni, miért kell lassítani az autóforgalmat, miért nem szabad egy sör után beülni, miért tilos bedrogozva, akár csak beszívva is beülni, miért gyűlöletes a versenyzés az utakon, miért undorító, amikor letolsz másokat az utakon, majd büntetőfékezel... És legfőképpen üzenem a közszereplő ismerőseimnek, akik azzal villognak, mekkorát gyorsul az új státuszszimbólum, akik live-oznak, miközben a városban b*szatják , és hát, tudom jól, hogy ittasan, bekokózva szálltok be a kocsitokba, mert abban bíztok, hogy híresek vagytok, ezért nektek szabad, hogy ezekért a halálokért ti is hibásak vagytok mind.

Ha a lelkiismeretetek nem is, a súlyos szigorítások talán változtatnának rajtatok.

Nyugodj békében, Bende. Imádkozunk a családodért”