promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nincsenek jó hírek Sallai Nóráról, mindenki aggódik és imádkozik a színésznőért

Nincsenek jó hírek Sallai Nóráról, mindenki aggódik és imádkozik a színésznőért

Borítókép:  TV2 Play
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Továbbra is válságos állapotban van a súlyos balesetet szenvedett Sallai Nóra, akinek életéért példaértékű összefogás indult.

Az egész országot megrázta a hír, hogy a TV2 Kids hangja, a Jóban Rosszban Mónika nővére, Sallai Nóra a hétvégén súlyos autóbalesetet szenvedett az 5 éves kisfiával Alsónémediben. A színésznő és gyermeke is életveszélyes állapotba került, a fiút a helyszínen újra kellett éleszteni. Sallai Nóráról azóta sincsenek jó hírek, továbbra is válságos állapotban van. Színésztársai vezetésével irányított véradás indult: a napokban már a Duna Plázában és a Westendben is hosszú sorokban álltak azok, akik segíteni akarnak a művésznőnek.

A balesetről készült felvételen jól látszik, hogy Sallai Nóra szürke Opelje egy mellékutcáról kanyarodott ki a Haraszti útra, de egy hatalmas sebességgel száguldó BMW - amiben öt fiatal ült - beléjük rohant.


A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a Ripost-tal, hogy az elsődleges információk alapján a balesetet elsőbbség meg nem adása okozta. A hatóság most szakértők bevonásával a baleset körülményeit vizsgálja, továbbá arról tájékoztatták a sajtót, hogy gyanúsítotti kihallgatásra eddig nem került sor.

Mindenki nagyon aggódik Sallai Nóráért - köztük színésztársai is. Csonka András szerint hihetetlen, hogy ez megtörtént; ő úgy tudja, hogy továbbra sem javult a helyzet, még mindig fennáll a válságos állapot.

„Aki nem tud vért adni, az is küldjön energiát és imádkozzon hite szerint értük. Elképesztő, ahogy az ember belegondol: mész haza és egy pillanat alatt összeomlik az életed, megváltozik körülötted minden és az életedért küzdenek, meg a gyereked életéért, hihetetlen az egész”

- fogalmazott a Bochkor című rádióműsorban Csonka András.

Vándor Éva személyesen is ismeri Nórát

Vándor Éva évekig együtt játszott Sallai Nórával a színházban és a Jóban Rosszban című sorozatban, de ha nem is ismerné őt, akkor is megérintené ez a borzalmas baleset. Éva úgy írta le színésztársát, mint egy tündért, egy végtelenül kedves embert, aki tisztelettudó, mindenkivel bájos, érdeklődő, és mindig megkérdezi mindenkitől, hogy hogy van.

„Most is itt van előttem a kép, ahogy belép a stúdióba és rám mosolyog, olyan szívmelengető mosolya van… Mélységesen odavagyok, csak nézek az égre és folyamatosan imádkozom!”

- nyilatkozott a Bors-nak Vándor Éva.