promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Magyar károsultja is van a Milton-hurrikánnak, a TV2 sztárja felvételen mutatta meg az embertelen pusztítást

Magyar károsultja is van a Milton-hurrikánnak, a TV2 sztárja felvételen mutatta meg az embertelen pusztítást

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

A sztárokat sem kímélte a hurrikán.

Minden idők egyik legnagyobb pusztítását végezte az Egyesült államokban a Milton-hurrikán névre keresztelt forgószél. Az egész világ aggódva figyelte, hogy mikor és hol fog lecsapni: rengeteg embert kellett kitelepíteni, sokan biztonságos óvóhelyeken vészelték át a vihart. A hurrikán levonulása után megkezdődött a károk felmérése és a takarítás is.

Rengeteg felvétel látott napvilágot arról, hogy milyen romokat hagyott hátra a hurrikán, nem régen pedig kiderült, hogy magyar károsultja is van a Miltonnak.

Polgár Tünde a közösségi médiában számolt be arról, hogy az ő családjuk is érintett.

Polgár Tünde és Árpád azonnal útnak indult, amikor biztonságosak lettek a körülmények, hogy saját szemükkel is megnézzék, hogy mennyire nagy a kár. Az otthonuk Floridában van és ezen is átvonult a vihar, valamint fiuk és a család kutyusa is az államban tartózkodott, ám ők egy védett helyen vészelték át a Milton-hurrikánt.

Az a sziget, ahol a Polgár család otthona volt napokig víz alatt állt, a Nemzeti Gárda is kivonult, hogy segítsenek a helyreállításban. A szél letépte a házak tetejét, gyökerestül csavarta ki a fákat, rengeteg törmeléket és szemetet sodort az útra. Ezek eltakarítása és a látkép helyreállítása vélhetően heteket vesz majd igénybe.

Polgár Tünde szerint nagyon összetartó a közösség, emiatt pedig nagyon hálás.

A helyiek igyekeznek mindenben segíteni egymást, mindenki összetart ezekben a nehéz időkben és egy közös célért dolgoznak: hogy mindenki a lehető leghamarabb visszakaphassa az otthonát.

Így kezdte szomorú posztját: Van, amire nem könnyű szavakat találni. Nekünk ez volt az otthonunk. Fájdalmas a látvány, de már sírni sem tudok, elapadtak a könnyeim. Holnap, szombaton megmutatjuk nektek azt a keveset, ami a 2 hurrikán után megmaradt. De ebből is felállunk!

Az élet kezd visszatérni a városba, hamarosan a víz és az áramellátás is helyreáll, ám internet egyelőre nincs, ezen még dolgoznak. Az biztos, hogy a házra rengeteg időt és pénzt kell költeni, de Tünde nagyon bizakodó és biztosította a rajongóit is arról, hogy bár most nagyon nehéz a helyzet, de ebből is fel fognak állni. Bár a pontos károkról egyelőre nem adott információt, megígérte, hogy később egy videóban megmutatja, hogy pontosan mi is történt az otthonukkal.

A romokról készült videót ide kattintva nézheted meg: