promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Südi Iringó nagyot csalódott a Dancing with the Starsban, így nyilatkozott a táncművésznő korábban a TV2 egyik legnépszerűbb műsoráról

Südi Iringó nagyot csalódott a Dancing with the Starsban, így nyilatkozott a táncművésznő korábban a TV2 egyik legnépszerűbb műsoráról

Borítókép:  TV2 Play
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Südi Iringó Magyarország egyik álomszerű pontján kezdett új életet titokzatos kedvesével, innen térhet vissza Lagzi Lajcsi oldalán?

Südi Iringó a magyar televíziózás és táncművészet egyik legszerethetőbb karaktere volt. Jó ideje azonban eltűnt a képernyőről és nem lehet tudni arról, hogyan is telnek a mindennapjai. A Szombat esti lázban minden néző szívét elrabolta, Somló Tamással pedig haláláig jó kapcsolatot ápolt. A táncművésznő elmúlt 40 éves és a mai napig tele van tervekkel, új dolgokat próbál ki, de azt is megtanulta, hogy a pihenés és a lelassulás nagyon fontos.

Jó ideje visszavonult a nyilvánosságtól.

Az, hogy eltűnt a képernyőről nem volt véletlen, tudatos döntés az, hogy visszavonult a médiafigyelemtől. A celebvilágban nem találta meg a számításait, sekélyesnek tarja, ennek megfelelően a közösségi médiát sem igazán használja, de mint mondta, aki szeretné, az megtalálhatja. Ezzel főleg a rosszindulatú kommenteket szeretné kivédeni, amikből 24-25 éves korában sajnos neki is bőven kijutott.

Südi Iringó álomszerű helyen él a párjával, az otthona Magyarország egyik gyönyörű részén terül el.

A fővárosból a pákozdi erdő mellé helyezte át az életterét, ez pedig nagy változás volt az életében, amit azonban egy percig sem bánt meg:

„Világéletemben városi lány voltam, de tavaly nyáron meghoztuk azt a döntést, hogy a természetben akarunk élni, nem pedig a nyüzsgésben. A pákozdi erdő mellett vettünk egy csodálatos telket. Szomszédok sincsenek látóhatáron belül, és ez jó. Most egy nagyon pici házban lakunk, de hamarosan építkezünk. A kisebb dolgokba már belekezdtünk: körbekerítettük a telket, vadhálót feszítettünk ki, az akácoszlopokat lefestettük, kivágtuk és felaprítottuk az elszáradt fákat, mindent a saját két kezünk munkájával. A korábbi pörgős életem után nagyon jólesik lecsendesedni, madárcsicsergésre ébredni.”

Südi Iringó nem egyedül vágott bele a nagy kalandba: párjával együtt nagyon boldogok, de megegyeztek, hogy magánéletüket védik a nyilvánosság elől, így sohasem szerepeltek még együtt sehol és ezen nem is terveznek változtatni.

lagzi-lajcsi-dancing-with-the-stars

Azonban sem sem a fővárosnak, sem a táncnak nem mondott nemet: saját tánciskolát vezet, igen nagy sikerrel.

„Sehol nem hirdetem, mégis megtalálnak a tehetséges lányok, telt házas csoportjaim vannak. A hosszú évek során több száz gyereket, hölgyet tanítottam meg táncolni. Büszkeséggel tölt el, hogy átadhatom a tudásomat. Fellépni is gyakran hívnak céges rendezvényekre, falunapokra. Mindig nagy örömmel fogad a közönség, nem felejtettek el ennyi év elteltével sem, de azt is majdnem mindig megkérdezik, hogy miért nem vagyok gyakrabban látható a tévében."

Vissza akart térni a televíziózáshoz, egy konkrét munka érdekelte volna, azonban nem jöttek be a számításai:

Elárulom, hogy a legelső Dancing with the Stars zsűrijének castingjára meghívtak, de nem engem választottak. Akkor nagyon bántott, mert szakértőként szerettem volna a tudásomat hozzáadni a műsorhoz.”

Biztosan nagy csalódás volt ez a táncművésznek, most azonban ismét hírbe hozták a műsorral: sokan azt pletykálják, hogy Lagzi Lajcsi oldalán ő lehet az a bizonyos meglepetésvendég a TV2 sztárműsorában.

Forrás: meglepetes.hu (2022)