promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Stana Alexandra összeválogatta az 5 legvadítóbb fotóját: így készül a Dancing with the Stars 5. évadára

Stana Alexandra összeválogatta az 5 legvadítóbb fotóját: így készül a Dancing with the Stars 5. évadára

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Stana Alexandra több különböző fotón is megmutatta nőies bájait.

Minden évben hatalmas várakozás övezi a TV2 egyik óriási sikerműsorát: ez nem más, mint a Dancing with the Stars, ami az egyik legfordulatosabb celebeket felvonultató versenyműsor. A téma egyszerű: az ország legtehetségesebb táncművészei próbálják meg a botlábú sztárokat parkettképessé tenni. Ezután kiállnak a szintén ismert médiaszemélyiségekből álló zsűri elé, akik értékelik őket. De végső soron a nézők szavazataiért küzdenek, tehát amolyan szimpátia felmérés is az, hogy ki az, akit a páros rajongói hétről hétre továbbjuttattak.

Stana Alexandra tavaly a második helyezésig jutott.

Stana Alexandra a műsor kezdetétől fogva tagja a táncos csapatnak. Az első évadban Győrfi Dániellel, a második évadban Árpa Attilával, a harmadik évadban Iván Bencével, a negyedik évadban pedig Marics Petivel táncolt.

Idén nem akárki áll be partnerként a táncosnő mellé: Kucsera Gábort kell táncba vinnie.

A táncpróbák már el is kezdődtek, erről a táncosnő és Kucsera Gábor egy vidám hangvételű videót osztott meg. A felvételen látszik, hogy még nem tökéletes az összeszokás, elsőre inkább mókás csetlés-botlásnak tűnik a próbálkozás, de biztosak vagyunk benne, hogy az első adásban hatalmas meglepetést fognak okozni. Mindketten erős, kitartó, céltudatos személyiségek, így mindent bele fognak adni a próbákba és az élő showban egyaránt.

Az egyik első közös videójukat ide kattintva tudod megtekinteni:

Sokan hiányolják az idei évadból a tavalyi győztest, Mikes Annát.

A táncosnő egy hosszú posztban jelentette be, hogy idén nem kíván részt venni a műsorban, annak okáról azonban nem nyilatkozott. A csúcson kell abbahagyni, hangzott az egyébként sokszor igaz mondat, ám makacsul tartja magát az a pletyka, hogy Tóth Gabi szereplésével van problémája Krausz Gábor új kedvesének.

Stana Alexandra és Mikes Anna remek kapcsolatot ápolnak, rengeteg közös felvételt osztottak meg a próbák alatt, de a táncparketten kívül is gyakran csinálnak közös programokat: vélhetően bánják, hogy idén ezt nem együtt csinálják majd végig.

Az új évad bejelentésével a korábbi szereplők nosztalgikus hangulatba kerültek, így volt ezzel Stana Alexandra is, aki különleges összeállítással örvendeztette meg a követőit. 5 fotót töltött fel egymás után és nem nehéz kitalálni, hogy mit jelent ez az 5 kép.

A táncosnő azt mutatta be, hogy mennyit változott 5 év alatt: bár nem tudnánk megmondani, hogy a képek nem egy évben készültek és az sem látszik, hogy Alexandra bármennyit öregedett volna, az biztos, hogy évről évre egyre magabiztosabban mozog a kamera előtt.

A fénykép válogatást ide kattintva tudod megtekinteni: