promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Íme a lista: ezeknek a sztároknak van háza a Balatonnál

Íme a lista: ezeknek a sztároknak van háza a Balatonnál

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Magyarország legelitebb része, rengeteg híresség vásárolt otthont a környéken.

Minden kétséget kizáróan különleges kötődésünk van a Magyar Tengerhez. A Balaton és annak környéke Magyarország egyik legszebb régiója, ami számtalan embert vonz, olyannyira, hogy sokan lakást is vásárolnak a közelben, hogy teljesen kiélvezhessék a csodás tájakat és a mesebeli hangulatot. Nem meglepő hát, hogy a hírességek közül is sokan ott választottak otthont, vagy akár nyaralót maguknak.

A Blikk magazin most összeszedte, hogy melyik sztároknak van otthona a Balatonnál.

A legtöbb híresség Zamárdiban lakik: itt rendelkezik ingatlannal Till Attila, Dárdai Pál, Fenyő Miklós és Harkányi Endre is. Siófok is nagyon népszerű: itt Ábel Anita, Ónodi Eszter és Szerednyey Béla vásárolt magának házat. Balatonfüreden (amely még ebből az erős mezőnyből is kiemelkedik különleges szépségével) Mádai Viviennel, vagy Farkasházy Tivadarral is összefuthatunk.

Szánódon vásárolt magának házat Tihanyi Tóth Csaba, a Barátok közt sztárja is, míg Koltai József a kevésbé ismert, ám pompás Ádánd mellett tette le a voksát. Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Balatonakarattyába szerettek bele teljesen, Szombathy Gyula pedig Balatonalmádiba. Paloznakon vett házat Trokán Péter, Sebestyén Balázs pedig Balatonföldváron.

Örvényesnél vásárolt Fodor Zsóka, Dörgicsénél pedig Somossy Barbara. Tihanynál van ingatlana Kovács P. Józsefnek és Polgár Tündének is. Szintén a Balaton északi partja mellett tette le a voksát Kern András és Vincze Lilla is, ők Balatonszepezdet választották. Révfülöpnél van ingatlana Udvaros Dorottyának, Failloni Donatella pedig Balatonrendesen rendezte be otthonát.

Fonyódon Molnár Piroska vásárolt, Balatonmáriafürdőn pedig Zorán és Hegyi Barbara. Balatongyörökön Kautzky Armand rendelkezik ingatlannal, Papp Gergő pedig Szigligeten. Badacsony gyönyörű tájai Hevesi Tamást varázsolták el, Ábrahámhegy Baranyi Lászlót, míg Kékkút pedig Cserhalmi Györgyöt.

Valóban nem túlzás tehát, hogy sok sztár döntött úgy, hogy vagy ott telepszik le, vagy pedig kétlaki éltet él és ingázik két otthon között. A Balaton természetesen a turistákat is elkápráztatja, nem véletlen, hogy a Youtube tele van szebbél szebb felvételekkel. Gyakran visszatérő téma az is, hogy mégis melyik régió legszebb városa, de erre értelemszerűen nem lehet válaszolni, mindenki döntse el maga.

Forrás: Vasárnapi Blikk