promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Igaz a hír Sebestyén Balázsról, a műsorvezető is megerősítette, hogy 16 év után visszatér régi műsorához

Igaz a hír Sebestyén Balázsról, a műsorvezető is megerősítette, hogy 16 év után visszatér régi műsorához

Borítókép:  rtl.hu
TV műsorok
Kategória fejléc

Sebestyén Balázs is megerősítette a hírt.

Az RTL csütörtök délelőtt eljuttatott a magyar sajtó képviselőihez egy közleményt, miszerint 16 év után, egy rendkívüli adás kedvéért visszatér a Balázs Show, ami Sebestyén Balázs első műsora volt az RTL Magyarországnál. A formabontó Balázs Show-t az október 14-én, hétfőn induló Nyerő páros első adásában láthatják a nézők. A hírt a műsorvezető is megerősítette.

„Idén egy kicsit más lesz az eleje. Eddig a párok a villába érkezve találkoztak, de ezúttal arra gondoltam, hogy meghívom őket ide. Itt fogom őket fogadni, itt fogok velük beszélgetni, mint régen a Balázs Show-ban”

- mondta Sebestyén Balázs.

Berki Mazsi az asztal alatt került közelebb szerelméhez

Az RTL már kirakott több extra videót, amiben az idei Nyerő páros egyes szereplői mesélnek kapcsolatuk titkairól. Ebben az évadban Visváder Tamás és Visváder-Palácsik Lilla is harcba száll a Nyerő Páros címért. A vállalkozó már a műsor indulása előtt sem titkolta, hogy nagyon nehéz természete van, olykor kötekedő is tud lenni; ennek ellenére utál haragot tartani, és úgy érzi, mindig ő kezdeményezi a békülést.


Berki Mazsi és szerelme egy nagyon érdekes részletet osztott meg a magánéletükből, ugyanis kiderült, hogy már az első találkozásukkor felkeltették egymás figyelmét, de mivel akkoriban az üzletembernek is volt párkapcsolata, és Mazsi is férjnél volt, fel sem merülhetett, hogy több legyen köztük barátságnál. Berki Mazsi elárulta, hogy Zoli kisugárzása vette le őt a lábáról, míg a férfi akkor esett szerelembe, amikor Renáta az asztal alatt elkezdte őt simogatni.


A Sztárbox idei egyik versenyzője, Herceg és felesége, Herceg-Pál Bianka is indul a Nyerő Páros címért. Ők ketten eredetileg barátok voltak, csak később alakult át ez szerelemmé. A páros az RTL kamerája előtt elárulta, hogy milyen tulajdonságok vagy szokások bosszantják a másikban, de szóba került párkapcsolatuk mélypontja is, emellett Herceg egy bosszantó hálószobatitkot is felfedett a feleségéről.