promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka mégsem lesz az RTL sikerműsorában, Berki Mazsival és a Farm VIP szerelmeseivel tér vissza a Nyerő páros
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mégsem azok lesznek a Nyerő páros szereplői, akiket "kiszivárogtattak". Valójában ők fognak játszani.

Kicsivel több, mint egy hónappal ezelőtt valaki közzétette az interneten az idei Nyerő páros szereplők listáját. Persze az ilyen szivárogtatásokat mindig érdemes fenntartásokkal kezelni, de ha igaz volt benne minden, akkor az RTL igen kellemetlenül érezhette magát, hiszen idő előtt került nyilvánosságra, melyek azok a hírességek, akik ezúttal beköltözhetnek a műsor villájába. A kiszivárogtatott lista szerint Majka mégsem műsorvezetőként, hanem játékosként csatlakozhat a Nyerő páros-hoz, pedig sokat pletykáltak arról, hogy miután az RTL leszerződtette, átveheti Sebestyén Balázs helyét a produkcióban.

Most az RTL a szombat esti Fókusz Pluszban leplezte le, hogy végül kik lesznek az idei szereplők.

A kiszivárogatott listán szerepelt néhány igen meglepő név is, hiszen a szivárogtató azt mondta, hogy idén olyan hírességek fognak játszani, mint Opitz Barbi és Serleg Albert, Schobert Lara és Szekszárdi Tomi, Metzker Viki és BSW Gaben, Lukovics Tamara és Bihari Ádám, Herceg és Herceg-Pál Bianka, Hajdú Péter és Láng Eszter, Visváder Tamás és Palácsik Lilla, Fekete Dávid és Réka, Majka és Majoros Hajnalka.

Bár volt olyan páros, ami valóban bejött, tehát ott van a szivárogtató listáján is, de összességében teljesen félrement az egész, mert az RTL most bejelentette, hogy valójában kik lesznek a Nyerő páros szereplői, és bizony Majka nincs köztük, viszont ott van helyette Berki Mazsi és Hujber Feri is.

Íme a teljes lista:

  • Berki Mazsi és Zoltán
  • Győrfi Márton (DJ) és Dorina
  • Balogh Edina és Szabó Simon
  • Miskovits Marci és Nicuta Nicoleta
  • Herceg Dávid és felesége, Bianka
  • Visváder Tamás és Palácsik Lilla
  • Simon Attila (futballista) és Erika
  • Hujber Feri és Szőke Krisztina


A műsor eddigi évadjait olyan sztárpárok nyerték meg, mint Peller Anna és Lukács Miklós, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, Istenes Bence és Csobot Adél, Rácz Jenő és Gyuricza Dóra, Kamarás Norbert és Kármán Odett, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, valamint legutóbb Curtis és Barnai Judit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás