promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exkluzív leleplező fotók: újra együtt Opitz Barbi és Serleg Albert
Borítókép:  Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi sokadjára is összejött problémás barátjával - exkluzív fotók.

Opitz Barbi és Serleg Albert se veled, se nélküled kapcsolata még mindig nem ért véget. Rengeteget pletykáltak a fiatalemberről, hogy elrabolta és halálosan megfenyegette Barbit, aztán a lány mindig megvédte, de aztán szakított vele, aztán mégis újra összejöttek, majd megint kirakta az útját, tehát már egyáltalán nem lehetett követni a fiatalok szerelmét - már ha ezt annak lehet nevezni.

Opitz Barbi legutóbb a Tények-ben beszélt a magánéletéről, és ott határozottan kijelentette, hogy jelenleg is párkapcsolatban él, de azt nem árulta el, hogy kivel. Nos, a titkolózásoknak és találgatásoknak vége, ugyanis a Promotions birtokába jutott néhány exkluzív leleplező fotó, ami egyértelműen bizonyítja, hogy Opitz Barbi és Serleg Albert ismét kibékültek.

Az énekesnő a napokban az mondta a Tények-nek, hogy nagyon sok rossz dolgon ment keresztül az elmúlt időszakban, de mostanra rendezte magát lelkileg.

„Nagyon sok mindent megéltem már így huszonnégy évesen is. Elég sok mindenen keresztül mentem. Amúgy erősnek tartom magam ahhoz, hogy most ezekkel így most ne foglalkozzak. Megértem, hogy valaki aggódik, hogyha problémák vannak így a magánéletemben, vagy bármiben. Nyilván egy barátnő, egy barát aggódik, meg ügye a család. De akkoriban ez így túlságosan fel lett fújva és mindenki csak erről kérdezgetett. Mentem az utcán és mindenki szembe kérdezgetett a magánéletemről, és ez így nagyon rossz érzés volt amúgy”

 

Opitz Barbi tehát rendezte a magánéletét, és igyekezte titokban tartani, kivel boldog újonnan. Mint kiderült, ugyanúgy Serleg Alberttel.

Az alábbi exkluzív fotók a Dűne: Második rész című film premier előtti vetítésén készültek, amin Barbi párjával együtt jelent meg.

(Opitz Barbi és Serleg Albert a Dűne: Második rész premier előtti vetítésén. Fotók: Trenka Attila)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás