promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A színjeles Opitz Barbin kifogott egy 1. osztályos tananyag, aztán beolvasott az újságíróknak a lábtörlő kategóriás cikkek miatt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs magasan a Szerencsekerék szintje, de Opitz Barbi még azt sem tudta megugrani.

A TV2 nézői nagyon örültek, mikor a csatorna sok-sok év után úgy döntött, feltámasztja az egyik legnépszerűbb retro műsort, a Szerencsekerék című gameshow-t, aminek már az 5. évadja indult el december 6-án. Sajnos azonban a produkció egyre lejjebb ássa magát a pöcegödörbe, a műsorba beválogatott játékosok sokszor szekunder szégyent okoznak. De persze a hírességeket sem kell félteni, nem egy közülük már bizonyította, hogy nem az eszükkel érték el a sikereiket. Az előző adásokban többek között Jolly és Schobert Lara is csúnyán lejáratta magát, most pedig Opitz Barbinak sikerült nevetségessé tennie magát.

Azt szokták mondani, ha "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna". Talán Barbi is jobban tette volna, ha a Szerencsekerék-ben látott szerencsétlenkedése után inkább hagyja, hogy az újságírók kiéljék magukat, majd 1-2 nap után szépen lecsengett volna az egész. Ehelyett inkább kirakott néhány róla szóló cikket a közösségi oldalára, és írt melléjük egy kifakadós szöveget, amivel még inkább röhejessé vált; a legnagyobb bulvárcsoportokban egész nap rajta nevetnek a tagok.

Tudniillik Barbi - aki színjeles tanulóként mutatkozott be az oldalán - rögtön azzal kezdte a játékot, hogy egy "x"-et mondott be, mint választott mássalhangzó, ami természetesen nem volt a feladványban. Mivel szabad kört pörgetett, újra próbálkozhatott, Kasza Tibi egy újabb mássalhangzót kért az X-Faktor egykori győztesétől. Itt mutatkozott meg, hogy a színjeles Barbi milyen sokat tanult az iskolában, de az 1. osztályos tananyag emlékei ezek szerint már kikoptak belőle, ugyanis meg volt róla győződve, hogy az "a" betű egy mássalhangzó. Kasza Tibi természetesen ezt nem tudta elfogadni, adott még egy esélyt Barbinak, aki hosszabb gondolkodás után végül bemondott egy "k" betűt.


De úgy tűnik, a játékszabályokat sem nagyon akarta megérteni, mert egyszer bepróbálkozott azzal, hogy a feladványnak csak a felét fejti meg, de nyilván ezt nem hagyták neki. Az i-re a pontot az tette fel, amikor az utolsó feladványnál a mellette lévő játékos egy apró hiba miatt elvesztette nemcsak az összegyűjtött pénzt, hanem az esélyét is arra, hogy a végjátékban még több pénzt nyerjen. Barbi pedig itt sem hazudtolta meg magát, sikerült olyan megfejtést bemondania, ami miatt a nézők bizonyára a falnak rohantak.


Nem csoda tehát, hogy másnap délelőtt Opitz Barbi szerencsétlenkedésével volt tele a média, de az énekesnő ezt nem hagyta annyiban. Kemény szavakkal reagált az újságírók "lábtörlő" kategóriás cikkeire.

„Nos a Szerencsekerékben én is részt vettem, és nagyon jókat nevettünk, imádtam, mindeközben bakiztam is, amikor random valami megoldást hirtelenjében próbáltam rávágni...általánosban és gimiben is színjeles tanuló voltam végig, ha érdekel. Ez mind a ti szégyenetek, hogy random jött emberi hibából ekkora ügyet csináltok ti élettelen újságírók. Próbáljátok a közvéleményt úgy formálni, hogy mások hírnevét próbáljátok rontani...őszintén...az egész adásból ennyit tudtatok kiragadni? Annyi szemetet lehoztok nem csak rólam, hanem nagyon sok ismert emberről, még majd rakok ki párat. Lábtörlő kategória számomra, ahogy ti visszaéltek azzal, hogy újságírók vagytok”

- írta a saját oldalán Barbi, majd megosztott még néhányat az általa "lábtörlő kategóriásnak" nevezett cikkekből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás