promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyávogó plasztiklány szerencsétlenkedett a Szerencsekerék-ben, a nézők jobban utálták, mint Kasza Tibit
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az agyonplasztikázott játékos nyávogásától még a zsákbamacska is sírva rohant volna ki a stúdióból.

Hihetetlen, de igaz: a Szerencsekerék már 1 hónapja stabilan a legnézettebb hétköznapi műsor Magyarországon. Az ország legpörgősebb showja folyamatosan 20 százalék feletti heti átlaggal zár, és ez a 6. héten sem volt másképp. A február 6. és 12. közötti időszakban is kimagasló nézettséggel futottak az adások, a hétfői részt például összesen 944 ezren követték figyelemmel, ami elképesztő teljesítmény.

Ebből is látszik, hogy a sok negatív komment ellenére igenis sokan szeretik a Szerencsekereket, és sokan várják minden nap - akár kedvelik Kasza Tibit, akár nem. A nézők közül ugyanis többen rendszeresen jelzik a műsor közösségi oldalán, hogy nem tudják tolerálni a műsorvezető viselkedését és poénjait, érdekes módon most mégsem ő miatta özönlöttek a hozzászólások.

A műsor történetében most először fordult elő, hogy az egyik játékos jobban idegesítette a nézőket, mint Kasza Tibi, mégpedig egy Kata nevű fiatal nő, aki szemlátomást nagyon sok plasztikai műtéten esett már át. Akik követték a műsort, már elsőre megrémülhettek a plasztiklánytól, hiszen első ránézésre egyetlen olyan testrészt sem lehetett rajta találni, ami természetes lett volna.

Aztán amikor meg is szólalt, akkor biztos több nézőnek is kikerekedett a szeme. Katának ugyanis olyan fülsértően nyávogó hangja van, hogy azon se lepődtünk volna meg, ha a zsákbamacska fújtatva menekült volna ki a stúdióból. A műsor szerkesztői aztán egy komoly merényletet hajtottak végre a nézők ellen, ugyanis Katának jutott a "folytasd a dalt" című magánhangzó játék. A plasztiklány egy nagyon testhezálló nótát kapott, az Aqua Barbie Girl című számát, de ez lehetett az adásnak az a pontja, amikor a nézők többsége egyszerre nyomta meg a némítógombot a távirányítón, mert annyira nem bírták Kata nyávogását.

Sajnos az éneklését nem töltötték fel külön az adás után, de legyen ez is elég:

„Ennél butább és idegesítőbb nőt össze se tudtak volna szedni...”

„Jézusom ...ki ez a nő ...még a hangja is mű”

„Beszélni se tud rendesen a sok botoxtól!”

„Hát emberek, hát tényleg eljött a zombi apokalipszis”

„Hú ez a nő full mű, plasztikai műtétek rendesen elb*szták a fejét”

- reagáltak a nézők Katára, aki végül nem jutott be a fődíj játékba, és mivel egyetlen feladványt sem tudott megfejteni, tárgynyeremény nélkül is ment haza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás