promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Kasza Tibi angyalarcú, dekoratív felesége, akit gyakran emleget a Szerencsekerék-ben
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ritkán láthatjuk Kasza-Darai Andreát, de Tibi sokszor emlegeti a műsorában.

Kasza Tibi bizonyos szempontból olyan, mintha a magyar Columbo lenne: gyakran emlegeti a feleségét a Szerencsekerék-ben, de nagyon ritkán láthatjuk őt. Kasza-Darai Andrea viszont abban teljesen különbözik Peter Falk legendás karakterének nejétől, hogy őt tényleg sosem láthattuk egyik epizódban sem, míg a kétgyermekes édesanya már többször feltűnt a magyar bulvárlapok címlapján.

A boldog házasságban élő párnak 2022 nyarán született meg második közös gyermeke, aki a Liza Panna nevet kapta. Első gyermekük is kislány, őt Lora Bellának nevezték el, mikor a világra jött. Kasza-Darai Andrea akkor így számolt be a szülés utáni napokról a közösségi oldalán:

„Annyira büszke vagyok! Lora Bella tegnap úgy jött haza az oviban ajándékba kapott lufijaival, hogy a sajátja mellé a kistesójának is kért rá matricát. Ma pedig a saját kis maciját, amit mindenhova visz magával, és nem győztem pót macit szerezni neki, odaadta magától, hogy neki is legyen nyugi macija. Annyira aggódtam, hogy mit fog szólni ha már nem a pocakomban hanem itthon lesz egy pici baba és felborulnak a napjaink… De ő minden nap megmutatja, hogy teljesen feleslegesen tettem, és olyan önzetlen, tiszta szeretettel szereti a húgát amitől kívánni sem tudtam volna jobbat”

Akik követik Kasza Tibit és a feleségét, feltűnhetett nekik, hogy elég ritkán posztolnak a magánéletükről. A Szerencsekerék műsorvezetője legutoljára 2022 februárjában posztolt közös videót a feleségével, mostanában pedig inkább a produkcióval kapcsolatban tesz ki bármit is. Andrea 2022. július 10-ei, azóta egyetlen egy képet, videót nem rakott ki az oldalára; de ez nem feltétlenül baj. Érdekes egyébként, hogy annak ellenére, milyen ritkán posztol, közel 450 ezer követője van az Instagramon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás