promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup menyasszonya elmondta az igazat Szabó Zsófi és Hosszú Katinka vádjairól, szerinte ezért utálják a magyarok szerelmét

Shane Tusup menyasszonya elmondta az igazat Szabó Zsófi és Hosszú Katinka vádjairól, szerinte ezért utálják a magyarok szerelmét

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

A botrányos Sztárbox meccs is szóba került.

A Sztárbox idei évada minden eddiginél megosztóbbra sikerült. Az idei meccsek némelyike hatalmas meglepetést hozott: pont azok a meccsek sikerültek hihetetlenül izgalmasra, amiben a nézők nem igen bíztak és azok az összecsapások okoztak csalódást, aminél hatalmas küzdelemre számítottak.

Ilyen volt többek között Shane Tusup és Torghelle Sándor meccse, ami finoman szólva is hamar véget ért.

Az edzőnek a felkészülés nem jelentett gondot, hiszen a sport mindennapjainak az aktív része, így veresége kifejezetten nagy meglepetést okozott. A meccs után pedig elszabadultak az indulatok és különböző teóriák láttak napvilágot arról, hogy Shane Tusup nem túl sportszerűen elviharzott és nem fogott kezet ellenfelével, akinek korábban még be is szólt. Erről ebben a cikkünkben írtunk:

Shane Tusup vérmérséklete régóta beszédtéma.

Korábban Hosszú Katinka és Szabó Zsófi is azt állította, hogy Shae Tusup többször felemelte a hangját és agresszíven viselkedett. Viharos szerelmi élete után úgy tűnik, hogy az edző végre révbe ért: menyasszonya Nagy Viktória Zoé szerint mindenki félreismeri párját. Azt gondolja, hogy sokak számára az nem szimpatikus, hogy Shane nem magyar és mégis az egyik legeredményesebb magyar edző, ez pedig érintheti kellemetlenül az embereket.

,,Shane-t három olimpiai arany- és egy ezüstérem után négy alkalommal választották meg az év magyar edzőjének. Nem kisebb nevek felkészülését segítette, mint Szoboszlai Dominik vagy Dzsudzsák Balázs. Ő volt a magyar curlingszövetség vezetőedzője is. Egyszerűen nem tudom, mit kellene még felmutatnia mindezeken felül ahhoz, hogy végre arra a polcra tegyék, ahová való ! Egyetlen magyar edző sem volt olyan eredményes, mint ő. De megeshet, talán éppen ez a probléma."

Nagy Viktória Zoénak elege lett a férje agressziójáról szóló vádakból is.

Reagált arra is, amiket volt párjai mondtak az edző vehemenciájáról, amiből ő annyit tapasztal, hogy egy szenvedélyes, impulzív emberről van szó, aki hangosan örül és hangosan mérges. Shane Tusup ezektől a vádaktól azóta sem szabadul, ami szintén nagyon bántja kedvesét.

,,Azt gondolom, sem egy válás, sem egy szakítás nem lehet indok arra, hogy valakit ilyen rágalmakkal bélyegezzenek meg bizonyíték nélkül, csak azért, mert hangosabban fejezi ki az örömét és a bánatát az átlagosnál. El sem tudom hinni, hogy ezeket a pletykákat bárki komolyan tudja venni." 

A helyzet azonban nem túl bíztató, végső gondolatként ezt fogalmazta meg a Shane-ről terjengő pletykák kapcsán:

,,Egyre többször gondolom úgy, hogyha Shane magyarnak születik, nem kapna ennyi bántást. Sokkal inkább elfogadást és megbecsülést. De így folyamatosan célkeresztben van és egyikünk sem szeretné, ha ezt Aurora (a kislányuk) is megtapasztalná."

Úgy tűnik, hogy ők ketten remekül megtalálták egymást és valóba megvan közöttük a harmónia. Az pedig, hogy mi történt Hosszú Katinka és Szabó Zsófi esetében még egyelőre tisztázásra vár.

Forrás: Story magazin