promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyilvános balhét csapott Shane Tusup, megalázva érezte magát azért, amit a barátnőjével tettek
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shane Tusup kiverte a balhét a Magyarország Világszépe versenyen.

Nagy port kavart az idei Magyarok Világszépe verseny. Többen kommentálták a lányok külsejét negatívan. Volt, aki szerint nem a legszebb lányokat választották és persze akadt olyan is, aki elégedett volt a műsor és a versenyzők színvonalával. Idén romantikus atmoszférában, a Tisza-tó partján választották meg a legszebb magyar lányt.

Fásy Ádám, a Magyarok Világszépe Szépségverseny szervezet vezetője a verseny után azt monda, nem mindenki hitt abban, hogy meg tudja szervezni szabadtéren ezt a szépségversenyt és sokan nem is támogatták az ötletét. De végül felesége, Marika és lánya, Zsüliett segítségével megvalósították az álmukat. A szépséges indulók az Apartmanpark Hotel melletti tóparton felállított színpadon mutatták meg magukat a zsűrinek és a nézőknek. A lányok először utcai ruhában, aztán népviseletben, majd bikiniben, végül estélyi ruhában vonultak fel. A fellépők között olyan sztárok is voltak, mint  Nótár Mary, Varga Viktor, Vásáry André, Tolvai Reni vagy Oláh Gergő.

A verseny nagyon szoros volt, a magyar lányok közül a legszebb pedig Nánási Dorottya lett, az ő első udvarhölgye Árki Dominika, a második udvarhölgye Fekete Vivien lett.

A nyertes hölgy így nyilatkozott a Blikknek:

„Még kell egy kis idő, hogy elhiggyem: királynő lettem. A verseny utáni éjszaka alig aludtam valamit, szinte reggelig beszélgettünk anyukámmal. Most lesz egy kis időm pihenni, a családommal lemegyünk a Balaton mellé egy kicsit nyaralni és vitorlázni. Ősszel pedig kezdődik a felkészülésem a Miss Intercontinental versenyre, ahol Magyarországot képviselhetem majd, és persze folytatom a tanulmányaimat is a Pázmány Péter Katolikus Egyetem média és kommunikáció szakán is. A koronát nem hozhattam haza, a szalag azonban itthon van nálam, és egy különleges helyen lesz a helye a szobámban”

Most amiatt volt hangos a sajtó, mert Shane Tusup kiakadt a verseny miatt. Az edző Nagy Viktória Zoét kísérte el a versenyre. Nem érezte jogosnak, hogy a párja nem kapott semmilyen díjat, és később gúnyos megjegyzéseket tett, még azt is megtiltotta a fotósoknak, hogy közös képet készítsenek róluk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás