promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarország Világszépét nem is tartja mindenki olyan szépnek itthon
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a 20 éves gyönyörű lány lett Magyarország Világszépe, de sokan nem értenek egyet a döntéssel.

A 20 éves diósdi lány, Nánási Dorottya lett Magyarország Világszépe. Fásy Ádám szépségversenyét a Tisza-tópartján, a Ring-a-tó Feszt első napján rendezték meg. A megkoronázott szépségkirálynő első udvarhölgye Árki Dominika, második udvarhölgye pedig Fekete Vivien lett. Shane Tusup barátnője, Nagy Viktória Zoé teljesen lecsúszott a dobogóról, pedig az úszóedző a helyszínen szurkolt neki.

Nánási Dorottyával nem először találkozhattunk már rangos versenyen: egy évvel ezelőtt a Tündérszépek nevű versenyen is indult.

A diósdi lány 2021-ben érettségizett le a II. Rákóczi Ferenc gimnáziumban, jelenleg az ELTE-n tanul pedagógia szakon, de gondolkodik rajta, hogy a média- és kommunikáció szakot is elvégezze. Elmondása szerint szívesen lenne PR-manager vagy újságíró, de érdekli a szépségipar, a divat, és a modellkedés is. Dorottya nem először végzett előkelő helyen szépségversenyen, a 2021-es Miss Hungary-n első udvarhölgy lett, illetve a 2021-ben megrendezett Anna bálon is hasonló eredményt ért el.


Szeret utazni és kirándulni, járt már Olaszországban, Franciaországban, Görögországban, illetve Norvégiában. Vízi mentőként is dolgozott Zamárdiban - erről vizsgája is van, szóval nem jönne zavarba, ha valakit újra kéne élesztenie. Állítása szerint nem tölt sok időt a tükör előtt, maximum 15-20 percet, a hétköznapokon kizárólag nappali sminket használ, műszempillát viszont nem rakatna fel; egyszer próbálta, de nem tetszett neki.

Az újdonsült szépségkirálynőnek rengetegen gratulálnak a közösségi médiában, de akadnak, akik szerint nem ő volt a legszebb a versenyen:

„Már az elnevezés is gáz”

„Nem is szép nő”

„Hát voltak tőle szebbek is”

Persze sokkal többen vannak azok, akik szerint valóban Dorottya volt a legszebb a lányok közül, és megérdemelten kapta meg a koronát.

„Igazán szép lány”

„Nem csak szép, de okos is”

„Elvégre a mi lányaink a legszebbek a világon”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás