promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Háború a TV2 színfalai mögött, régi viszály lángolt fel: a Farm VIP sztárja a sárga földig oltotta kollégáját, de az X-Faktor egyik mentorát sem kímélte

Háború a TV2 színfalai mögött, régi viszály lángolt fel: a Farm VIP sztárja a sárga földig oltotta kollégáját, de az X-Faktor egyik mentorát sem kímélte

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Mindkét csatorna szereplőinek beszólt.

Nem szokatlan jelenség az, ha bizonyos celebek nem kedvelik egymást a magánéletben. Manapság már abban sincsen semmi furcsa, ha ez az ellenszenv nem marad a színfalak mögött, hanem akár nyílta megmutatkozik: egyre gyakoribb az, hogy a celebek üzengetnek egymásnak videóban, a közösségi oldalunkon, vagy akár televíziós adásokban is.

Most a Farm VIP egyik szereplője mondott igen éles kritikát, miután megnézte a TV2 egyik adását. A TV2 Titkok Ramónával igen nagy sikerrel fut, már csak azért is, mert olyan megosztó celebeket is meghívnak, akiknek máshol nincs lehetőségük mesélni az életükről és bizonyos dolgokban megmutatni azt, hogy ők hogyan látnak egy-egy történést.

Ült már ott Tóth Gabi, aki először itt érezte magát annyira biztonságos közegbe, hogy mesélje édesanyjával való konfliktusáról és a válásáról, de LL Junior is itt vallotta be azt, hogy látja lívülről a Dárdai Blankával való kapcsolatát és tudja, hogy gyakran szakítanak, ami igen furcsának hathat kívülről.

Lékai-Kiss Ramónál szemben most PSG Ogli foglalt helyet.

A fiatalabb generáció már korábban is ismerhette a foci és luxismániás, egyébként humoros és csupaszív Oglit, azonban országos népszerűségre a Kőgazdag fiatalokban tett szert. Itt megmutatta, hogy milyen körülmények között él és azt is, hogyan boldogul az élet ügyes bajos dolgaival. Sokan találgatták, hogy mégis miből lehetséges ez a fajta fényűzés, ám erre a kérdésre a mai napig nem hajlandó válaszolni, pedig már Hajdú Péter is nekiszegezte a kérdést.

A bohókás külső érdekes személyiséget takar, a maga által generált és fenntartott titokzatosság pedig csak hozzátesz. Azon kevés fiatal egyike, akitől (én személy szerint) egy gonosz, vagy bántó mondatot nem tudnék visszaidézni, pedig kap a nyakába hideget meleget.

A beszélgetés alatt szóba került az iskola is, amire PSG Ogli őszintén válaszolt, ezt ide kattintva tekinthetitek meg:

Ezen háborodott fel a Farm VIP korábbi szereplője, Szabyest, aki nem rejtette véka alá a véleményét PSG Ogli vallomásáról:

"Elvileg ennek az országnak célja értelmes fiatalokat kinevelni, mégis középpontban van ez a csávó, aki azt hirdeti, hogy tök oké 16 évesen otthagyni az iskolát. Nagyon sok fiatalnak mutat ezzel rossz példát. Rengetegen küzdenek azzal, hogy tanulással és szorgalommal kitörjenek a rossz sorukból. Erre jön ez a szutyadék PSG, aki azt hirdeti, hogy iskolai végzettség nélkül is lehet valaki gazdag. Mondjuk az is beszédes, hogy nem tudni, honnan is van az a rengeteg pénz, amit költöget. Nem valószínű, hogy a kimagasló szellemi teljesítményének köszönhetné. Mert aki önerőből épít valamit, az büszke arra, ami mögötte van és nem kell titkolnia."

Szabyestnek már a műsor alatt is meggyűlt a baja az igazságérzetével, nagyon megosztó szereplő volt, akinek egyaránt voltak utálói és rajongói is. Nem először állt be PSG Ogliba, bár korábban segítő széndékkal tette: ekkor videóban hívta fel a figyelmé arra, hogy vélhetően hamis Balmain ruhákat vásárolt. Vitriolos nyelvét azonban máson is köszörülte és posztjában még egy celebnek odaszúrt.

Az X-Faktor állandó, stabil zsűritagja, Gáspár Laci sem úszta meg a véleményezést.

A népszerű influenszer először G.w.M-et kóstolta be, aki válaszolt is neki, majd a rapper mellett kiálló Gáspár Laci is megkapta a magáét. Válogatott sértésekkel adta tudtára, hogy mit gondol a munkásságáról és bizony ez az ellentét most újra fellángolhat, mivel a PSG Ogliról szóló eszmefuttatását így fejezte be Szabyest:

Nem lepődnék meg, ha ezzel a Gáspár Laci-szinttel jövőre az X-Faktorban látnánk viszont »szakmai« zsűriként…

Forrás: Ripost