promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Kőgazdag fiatalok tinije még ezt se tanulta meg az általános iskolában, egy ország röhög most rajta
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kőgazdag fiatalokban szereplő TV2-s szereplők nem éppen az eszükről híresek, és az egyikük most alaposan a tűzvonalba került.

Az RTL inkább a Való Világgal szokta hergelni a közönséget, most pedig ugyanezt fogja elérni a Kőgazdag fitalaokkal a TV2. A realityben ugye nyolc olyan ifjonc életét követhetjük végig, akik még talán alvás közben is tudnak pénzt szórni teljesen feleslegesen.

Rich Kids című reality magyar mutációjánál úgy tűnt, hogy egyáltalán nem fogja elnyerni a nézők tetszését. Ugye nehezen lehet azonosulni a főszereplőkkel, akik nem igazán motiválni akarnak, csak igyekeznek bemutatni azt, hogy náluk már a pénz tényleg nem számít.

Néhány bizarr szituáció erősen megjátszottnak tűnik, de ez az egész bejött a TV2-nek. A műsor első hetének öt epizódjából a 18-49-es célcsoportban négy adás is bekerült a hét 50 legnézettebb műsora közé. Ezt az se tudta meggátolni, hogy a show elég későn, a Séfek séfe után kezdődik, bőven este 22 után.

Ettől függetlenül a műsort elég sokan kritizálják. Köztük volt Jákob Zoltán is, aki jelenleg hazánk 39. leggazdagabb embere. A Crystal Nails alapítója valóban tanult ember, és a semmiből építette fel a birodalmát. Ugyebár ő is fel fog tűnni a TV2-n a Nagy Ő széria főszereplőjeként. Jákob Zoltán a múltkor elmondta, hogy ő abszolút nem erre tanítja a gyerekeit, amit a műsor tükröz. A lányai és a fia sosem vág fel semmivel, hiába van ott az a rengeteg pénz.

Bárány Aurél a legfiatalabb szereplője a Kőgazdag fiatalok című realitynek. A 19 éves fiú imádja a luxusautókat, havonta félmillió forintot költ ezeknek a megtankolására.

A múltkor olyan dologgal égette be magát, amit már általános iskolában meg kellene tanulni, de úgy néz ki ez neki nem jött össze, vagy egyszerűen nem érdekelte. A Kőgazdag fiatalok Aurélja egy randira készült, és a segítője, Kata azt mondta, hogy mindenképpen vegyen fel órát, mert az a férfiaknál elengedhetetlen kiegészítő. A 19 éves tini azonban rögtön rávágta, hogy felesleges, mivel nem tudja leolvasni.

„Komolyan ilyen példát mutatnak ezek a suhancok a fiatalságnak? Remélhetőleg a szorzótáblát azért sikerült megtanulni az általános iskolában. Apuci, meg anyuci pénzét lehet költeni, de ész úgy néz ki nincsen mögötte”

- írta az egyik kommentelő.

Igazából Aurél egy kis trükkel feltehetett volna a kezére egy méregdrága okosórát is, amit be lehet úgy állítani, hogy csak a számokat lehessen látni, így nem kell szenvednie az idő leolvasásával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás