promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházba került a Kőgazdag fiatalok sztárja: döbbenetes dolog miatt kellett nála azonnal intézkedni
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Tuvic Aleksandra egy utazás során szenvedett balesetet és kórházba került. 

A TV2 műsorán már több, mint egy hete fut minden éjszaka a TikTok csillagokkal és TV2-s reality-szereplőkkel teletömött Kőgazdag fiatalok. Ebben a sozoatban lehet találkozni Tuvic Aleksandrával is, aki korábban A Nagy Ő műsorába jelentkezett, hogy meghódítsa Tóth Dávid szívét. Ezzel azonban nem járt sikerrel. A tévénézők pedig még a Farm VIP adásaiban is láthatták, ahonnan hamar távoznia kellett.

Szandi már az újonnan indult műsorban is elmondta, hogy imád utazni, már-már hobbiként tekint rá. Járt már Dubajban, Mykonoson, sőt még Thaiföldön is, ahol sajnálatos módon a baj nem kerülte el. 2022. tavaszán utazott el az egzotikus országba, ahol minden turisztalátványosságot megnézett, beleértve a Phuketben található úgynevezett Monkey Hill-t, ahol majmok találhatók. 

A hírességet ezen a helyen, egy padon érte a baleset: hirtelen annyira megharapta egy majom, hogy kórházba kellett szállítani. 

Az esetről egy TikTok videót is közzétett, amelyben jól látszik a támadás és az is, hogy Szandi egy thai kórházban fekszik. A követői kérdésére pedig azt is elárulta, hogy végül nyolc darab injekciót kapott, köztük veszettség ellenit is. 

„Megtévesztő nagyon, olyan aranyosnak tűnnek de inkább csak távolról”

- írta a videójához a TV2 sorozatszereplője. 

A feltöltött pár másodperces felvételhez több hozzászólás is érkezett, szinte mindenki ledöbbent az eset láttán. Tuvic Aleksandra továbbá figyelmeztetett is mindenkit, hogy ilyen helyen nagyon kell vigyázni a majmokkal, nem szabad közel engedni magunkhoz őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás