promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen jelenet a Séfek séfe stúdiójában: elszeretné Krausz Gábort Mikes Annától az egyik versenyző

Kellemetlen jelenet a Séfek séfe stúdiójában: elszeretné Krausz Gábort Mikes Annától az egyik versenyző

Borítókép:  TV2
TV műsorok
Kategória fejléc

A Séfek séfe versenyzője szégyenérzet nélkül akarja felszedni Krausz Gábort. 

Újabb fordulóponthoz érkezett a Séfek séfe műsora: az összes séfkabát kiosztásra került és megkezdődött a tényleges verseny. Sokan vártak erre, ugyanis az idei válogató kifejezetten nyögvenyelősen sikerült: rengeteg szereplő idegesítette a nézőket, a szelektálás folyamatát pedig öncélú ripacskodásnak titulálták. Sajnos azt kell, hogy mondjam, a végső összeállítás sem jobb, még maguk a Séfek is elismerték, hogy van olyan a csapatukban, akikkel egyelőre nem látják, hogyan fognak tudni együtt dolgozni.

Wolf András konkrétan megnevezte az egyik versenyzőt.

Az egyébként birkatürelmű séf, aki már sok újoncot tanított be a konyhában kifejtette, hogy melyik versenyző az, aki jelenleg egy kicsit kilóg a sorból és azt is bevallotta, hogy az ő személyiségéhez túl harsány ez a hölgy.

A jelenetről a videót ide kattintva nézhetitek meg, ez a versenyző az, akivel meggyűlt Wolf András baja:

Cowboy tematikájú feladatokat kaptak a versenyzők.

Ki kellett jelölni a csapat banditáját és lovacskáját, úgy, hogy a séfek látták el a cowboy szerepét. Láthattuk Vomberg Frigyest lovaglás közben, sőt, az is kiderült, hogy az egyik versenyzőjével Krausz Gábor nehezebben tud együttműködni.

Volt azonban egy különösen kínos incidens is a Séfek séfe stúdiójában: az egyik versenyző hölgy ne titkolt célja, hogy felhívja magára Krausz Gábor figyelmét, erre pedig az egyik feladat egy különösen jó lehetőséget kínált.

A bandita kijelölésekor még nem tudták a séfek, de a kiválasztott személyhez hozzá kellett kötni magukat. A fekete csapatban ezt a titulust Pamela kapta meg, aki kifejezetten örült annak, hogy ennyire közel kerülhet Gáborhoz. A séf egyértelműen zavarba jött a nehezítéstől és próbált a feladatra koncentrálni, de szemmel látható volt az, hogy kínos a versenyző közelsége a számára.

Pamela kacsintgatott, csókokat dobált és szemmel láthatóan fürdött a hirtelen jött lehetőség okozta örömben, nem is titkolta, hogy örül annak, hogy össze lettek kötve Krausz Gáborral. A séf nehezen koncentrált a főzésre és lassan indultak be a folyamatok, ezzel azonban a piros és a kék csapat is küzdött. Természetesen idő, míg csapatként összeszoknak, de az elmúlt évek adásait ismerve egyértelmű, hogy most van a legnehezebb feladatuk.

Pamela flörtölős akcióját ide kattintva nézheted meg, a videóban Krausz Gábor reakciója is jól látszik: