promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Igazi híresség sétált be a Séfek séfe műsorába: nem ismerte fel a zsűri, döbbeneteset alkotott a konyhában

Igazi híresség sétált be a Séfek séfe műsorába: nem ismerte fel a zsűri, döbbeneteset alkotott a konyhában

Borítókép:  TV2 Play
TV műsorok
Kategória fejléc

Ördög Nórának egyből leesett a tantusz, hogy ki áll vele szemben.

A Séfek séfe harmadik adása is számtalan izgalmat tartogatott. Ismét érkeztek bolondos versenyzők, akik inkább megmosolyogtatták, mint elkápráztatták a zsűrit. Harcoltak lelkes amatőrök és profik is, valamint az egészségtudatosság és a fogyás is terítékre került. Többen jutottak tovább és az utolsó aranykés is gazdára talált: Vomberg Frigyes is adott egy második esélyt egy szimpatikus versenyzőnek.

Azonban egyszer csak egy híresség tűnt fel a kamera előtt: Szabó Csilla hosszú évekig volt Joshi Bharat, a népszerű televíziós felesége.

Innen ered szeretete az india kultúra felé és hiába váltak el, ez a fajta rajongás az ízek felé megmaradt. Ördög Nóra hamar magánéleti kérdések felé terelte a beszélgetést, Csilla pedig nem tért ki a válaszadás elől. Gőzerővel ismerkedik és igen népszerű a férfiak között, sok potenciális jelölt akad, aki szívesen megismerné őt, ám eddig nem járt sikerrel. A párkeresést azonban nem adja fel és biztos benne, hogy előbb vagy utóbb rátalál a szerelem. A versenyben való indulásával pedig azt szeretné bemutatni, hogy bárhonnan fel lehet állni.

Volt férjének már két komolyabb kapcsolata is volt a három évvel ezelőtti válás óta: Mészáros Lőrinc volt feleségével, Kelemen Beatrixszal végül szakítottak, most pedig a nála fiatalabb Kiss Virág Magdolnával randevúzik, aki színész, szinkronrendező és parmümőr.

A vallomás után ismét az ételekre terelődött a szó a Séfek séfe stúdiójában.

Csilla elmesélte, hogy az indiaiaknál nagyon fontos az étkezés és nem osztogatják két kézzel a dicséreteket, a főztje eddig mindig sikert aratott. Kiderült az is, hogy van egy igen különös szó ebben a kultúrában: vannak olyan fogások, amik elkészítéséhez otthon hozzá sem fognak, hanem étterembe mennek őket fogyasztani:

Hiába a több éves rutin, a stressz itt is megtette a hatását, Csilla többször került időszűkében és kérdéses volt, hogy tudja-e az ételt időben, olyan minőségben tálalni, ahogyan azt ő elképzelte:

A séfek érthető módon kíváncsiak voltak rá, hogy miért egy a mi ízlésünktől ennyire más, Távoli ételt készített, ekkor mesélt volt férjéről és annak családjáról, valamint megtudhattuk azt is, hogy évente egy hónapot Indiában töltöttek. Ám nem leplezte le magát, férje nevét egyszer sem említette a séfek előtt:

Arra a kérdésre, hogy elégedett-e at ételével, egyértelműen nemmel felet, szerinte ezt nyugodtabb körülmények között, a saját konyhájában sokkal jobban készítette volna el. Az elszántsága és kellő önkritikája, nem utolsó sorban pedig az étel meggyőzték a séfeket, így reagált Csilla, amikor kiderült, hogy megkapta a továbbjutáshoz szükséges késeket: