promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Joshi Bharat összejött a magyar Vadangyallal, a fél ország ismerheti a csinos 50-es színésznő feledhetetlen hangját
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Joshi Bharat új szerelme, aki híressé tette hazánkban a legsikeresebb argentín telenovellát.

Joshi Bharat sokáig nem volt szerencsés a szerelemben, újabb és újabb kapcsolatai mentek tönkre az elmúlt években. 2021 őszén történt, hogy 31 év után elvált a feleségétől, Csillától, majd megismerkedett Kelemen Beatrix üzletasszonnyal, aki Mészáros Lőrinc volt felesége. Ez a románc sem tartott sokáig, alig pár hónap után máris szakítottak.

Most azonban újra szerelmes, összejött a magyar Vadangyallal, a csinos 50-es színésznővel, akinek hangját egy ország ismerheti.

Kiss Virág Magdolna 8 éves korában állt előszőr színpadon, és 10 évesen kapta az első szinkronszerepét. Általános iskolai tanulmányait az Operaház Gyermekkórusának Általános Iskolájában, középiskolai tanulmányai a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola szolfézs-karvezetői szakán végezte. Mikor elvégezte a középiskolát, több mint 150-szer játszott, táncolt és énekelt a mára már legendássá vált Grease c. musicalben.

1992-től egyre több szinkronmunkát kapott. Natalia Oreiro szinkronizálásával vált híressé, ugyanis ő volt a Vad angyal című telenovella főszereplőjének magyar hangja; ezután ragadt rá a magyar Vadangyal név.

De más híres szinkronszerepe is volt emellett: többek között ő volt Csuporka a Pindúr pandúrokban, Mary Jane a Pókember rajzfilmsorozatban, illetve a Vissza a jövőbe-trilógiában Jennifert szinkronizálta. Láthattuk a Szomszédok című sorozatban is 1994-ben. Szinkronrendezőként is tehetséges, több díjat kapott például a Downton Abbey magyar változatáért. Jelenleg a Story4 csatornahangja.

Tehát most ő az a nő, aki boldoggá teszi Joshi Bharatot. Ugyan az indiai származású műsorvezető nem akarta megnevezni, de Blikk-nek megerősítette, hogy valóban van valaki most mellette. Abból a szempontból rokonlelkek Kiss Virág Magdolnával, hogy ő is túl van egy párkapcsolati kudarcon, ugyanis ő is elvált.

Joshi Bharat egy közös képet is kirakott új szerelmével - bár ekkor még valószínűleg nem voltak együtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás