promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült Joshi Bharat rég nem látott lánya: Shila és édesapja szokatlan helyről jelentkeztek
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Joshi Bharat ritkán mutatja meg lányait, de most kivételt tett. 

Joshi Bharat csak ritkán nyilatkozik a magánéletéről, habár most már kevesebbet van reflektorfényben korábban éveken keresztül talákozhattak vele a tévénéző. Sokan lehet még azt sem tudják, hogy a tévésnek két lányára van, mindkettejük csodaszép indiai nevet kapott a születésénél. 

Joshinak első feleségétől egy lánya született, Szávitri, majd a második felesége is egy kislánnyal ajándékozta meg, aki a Shila nevet kapta. A fiatal lánynak pedig szeptemberben volt a születésnapja, édesapja egy közös fotóval köszöntötte fel. Ugyanis annak ellenére, hogy Bharat kevesebbet van reflektorfényben, Instagram-oldalán gyakran ad betekintést a körülötte zajló dolgokba.

Boldog születésnapot Shila Joshi 

- írta a híresség a bejegyzésében, amelyhez egy olyan fotót is csatolt, ahol lányával egy utca kellős közepén áll. 

A fotón jól látszik mekkora a harmónia és a szeretet apja és lánya között, kedvesen bújtak egymáshoz. Sőt, azt is ki lehet mondani, hogy le sem tagadhatnák egymást. A kedves családi képhez Kandász Andrea is kommentelt, felköszöntötte a születésnapost.  

Joshi Bharat lányairól egészen keveset tudni, de az biztos, hogy kisebbik lánya most töltötte be a 28. életévét. Nagyobb lánya pedig lassan már 40 éves lesz, nem csoda, hiszen az indiai származású műsorvezető is lassan a 70. tölti. Az előző évek azonban igencsak nehezek voltak számára: szakított feleségével, új társra talált, de rövidesen az a kapcsolat is zátonyra futott. Az is kiderült, hogy még a gödöllői otthonát is eladta, és az egyik lányával költözött össze Budapesten egy lakásban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás