promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Botrányba fulladt a Sztárbox: a nézők nem láthatták a tévében, ami Varga Viktor meccse után történt

Botrányba fulladt a Sztárbox: a nézők nem láthatták a tévében, ami Varga Viktor meccse után történt

Borítókép:  Sajtóklub
TV műsorok
Kategória fejléc

Botrányos jelenet zajlott le az RTL élő műsorában, de ezt a tévében nem lehetett látni.

Vasárnap este sor került a Sztárbox 8. versenynapjára, amelynek végére kialakult a november 3-ai szuperdöntő mezőnye. Az RTL műsora most hétvégén elmarad, mivel nemcsak szombaton, hanem vasárnap is az X-Faktort tűzik képernyőre, így aztán csak két hét múlva derül ki, hogy kik kapják a bajnoki öveket a 2024-es Sztárbox fináléjában.

A női pehelysúly kategóriában Lola és Schóbert Lara fog megküzdeni, női könnysúlyban Sápi Vivi és Hódi Pamela vívja a döntőt, férfi könnyűsúlyban Sárközi Ákos és Varga Viktor meccsét láthatjuk, férfi középsúlyban pedig Törőcsik Dani és Torghelle Sándor összecsapását izgulhatjuk végig. Noszály Sándor esete után kérdéses volt, hogy férfi nehézsúlyban kik fogják vívni a döntőt, ám az RTL most meglepő bejelentést tett az élő adás végén:

a hivatalos döntés szerint férfi nehézsúlyban nem rendeznek több mérkőzést, ami azt jelenti, hogy Mészáros András máris megnyerte a kategóriáját; az ő ünnepélyes övátadása is a Sztárbox szuperdöntőjében lesz.

A Sztárbox legutóbbi adása tele volt izgalmas meccsekkel, ám lejátszódott egy botrányos jelenet is, amit a nézők nem láthattak a tévében, és a helyszíni közönségből is csak kevesen vehettek észre. Varga Viktor ugyebár korábban azt mondta, hogy olyannyira leköti minden figyelmét, idejét, és energiáját a felkészülés, hogy nem fért bele neki a párkapcsolata, így aztán szakítottak akkori szerelmével, Lilivel. Ezt a fiatal nő el is fogadta, megértette, hogy Viktornak most a boksz a legfontosabb.

„Lili megértette, hogy a boksz most prioritást élvez az életemben, és ha az ember valamit komolyan vesz, akkor nem fér bele semmi más. De jóban vagyunk. Hogy az élet mit hoz, azt magam sem tudom. Egy biztos, továbbra sem fogok kapkodni. Ráérek a nősülés és a családalapítás témakörén majd 40 után gondolkodni”

- mondta Viktor még szeptemberben, amikor hivatalosan is felfüggesztették Lilivel a kapcsolatukat.

Ám a Sztárbox most vasárnapi élő adásában, Varga Viktor és Sánta Laci meccse után olyasmi történt, ami miatt komoly szerelmi botrányba fulladt a műsor. A story.hu szúrta ki, hogy Lili is ott volt a helyszínen, és szurkolt az énekesnek, azonban egy szőke lány is ott volt mellette, akiről akkor még nem lehetett tudni, hogy kicsoda.

Miután Viktor megnyerte a meccset, az énekes odament a két nőhöz, Lilit megölelte, a szőke hölgyet pedig szájon csókolta. Amikor ezt Lili meglátta, sértődötten megfordult, és elviharzott a helyszínről.

Ez azt jelenti, hogy Varga Viktornak mégis sikerült a felkészülés alatt megismerkednie egy másik nővel, és már össze is jöttek, de Lilit ez váratlanul érte. Viktor exe egyébként ugyanazon a napon két kiemelt műsorban is megjelent, ugyanis szerencsét próbált a Megasztárban; végül öt igent kapott, és továbbjutott a középdöntőbe.