promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezért halasztották el a Sztárbox szuperdöntőjét, rendkívüli okból szüneteltetik a versenyt

Ezért halasztották el a Sztárbox szuperdöntőjét, rendkívüli okból szüneteltetik a versenyt

Borítókép:  rtl.hu
TV műsorok
Kategória fejléc

Az RTL elhalasztotta a Sztárbox szuperdöntőjét, most kiderült az is, hogy miért.

Az RTL nemrég nyilvánosságra hozta, hogy Noszály Sándor nem lép ringbe a Sztárbox szuperdöntőjében, most pedig kiderült, hogy egyáltalán nem rendezik meg jövő hétvégén az öt mérkőzéses finálét, mert rendkívüli okból elhalasztották. Az RTL műsorújságjában figyeltünk fel rá, hogy a jövő hétvégére már nincs beütemezve a Sztárbox.

Ez azt jelenti, hogy ezen a vasárnap még lesz Sztárbox, viszont a szuperdöntőre már nem kerül sor a következő hétvégén.

Október 26-án és 27-én ugyanis mindkét napon X-Faktor lesz az RTL-en. Ez akkor szokott előfordulni, amikor a tehetségkutató elérkezik a Táborhoz, és így egyetlen hétvége alatt ledarálják mindkét adást. Emiatt a műsorváltozás miatt október 26-án, szombaton este 20 órakor fog kezdődni az X-Faktor, amit 22:40-től a Koko című sorozat 3. része fog követni, október 27-én, vasárnap pedig fél órával korábban, 19:30-kor indul az X-Faktor Táborának második része, és egészen 22:20-ig tart majd.

A Sztárbox szuperdöntője pedig átkerült az ezt követő hétvégére, november 3-ára.

A fináléban öt mérkőzést láthatunk majd, emiatt egy rekordhosszú adásra készülhetünk, hiszen összesen öt kategóriában kell győztest hirdetni. Így aztán jóval korábban, már 19 órakor kezdetét veszi a Sztárbox szuperdöntője, ami reklámokkal együtt 4 óra 45 perc hosszúságú lesz, tehát 23:45-ig fog tartani. Az utolsó élő adásban fog kiderülni, hogy ki kapja az övet a női pehelysúly, női könnyűsúly, férfi könnyűsúly, férfi középsúly, és férfi nehézsúly kategóriákban.

Arról mind ez idáig nincsen információ, hogy mi lesz Noszály Sándor szuperdöntős meccsével; még egyelőre az sem biztos, hogy meg fogják tartani, még bárhogy dönthetnek a szervezők, viszont ha valóban elmaradna a férfi nehézsúly döntője, akkor máris sokkal rövidebb lesz az utolsó adás. Ha pedig megtartják, akkor nagy kérdés, hogy kik vívhatják majd a mérkőzést. Minden akkor fog tisztázódni, amikor az RTL újabb közleményt ad ki ezzel kapcsolatban.