promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megtudtuk, mennyibe kerül egy éjszaka a Nyerő Páros luxusvillájában, és bizony nem olcsó mulatság

Megtudtuk, mennyibe kerül egy éjszaka a Nyerő Páros luxusvillájában, és bizony nem olcsó mulatság

Borítókép:  Luxus Villa Malom Facebook
TV műsorok
Kategória fejléc

Bárki megszállhat a Nyerő Páros luxusvillájában, de nem kis pénzt kell érte kifizetni.

A Nyerő Párosnak már a 8. évadja fut az RTL-en. A nézők közül biztos sokan elgondolkodtak azon, vajon a műsorban látható luxusvilla egy létező szálláshely, vagy csupán egy, a produkcióhoz felépített ingatlan, amit egyedül az RTL használhat. Utóbbi azért nem lenne meglepő, mert az RTL Magyarország korábban komplett díszletfalut húzott fel, amikor a Drága örökösöket forgatták, majd később ugyanezt használták a Keresztanyu-ban is - némi átépítés után. A Nyerő Páros esetében viszont szó sincs ilyesmiről: a műsorban látható villa egy igazi szálláshely, amit bárki kibérelhet, de nem kis pénzért.

Hol található a luxusvilla?

Maga az ingatlan Budapesttől 28 kilométerre, Pusztazámorban található. Ez az Érdi járás legkisebb lélekszámú települése, az utolsó ismert adat szerint 2008-ban csupán 1157 lakosa volt. A településen található egy 18. században épült remeteség, továbbá a Szent Imre harangláb és a Barcza-kastély.

Érdekesség, hogy Pusztazámor és az itt létesített hulladék-feldolgozó üzem belekerült Kőhalmi Zoltán 2021-ben kiadott, Az utolsó 450 év című komikus-futurisztikus regényének, ami a Föld elképzelt utolsó 450 éves történetéről szól, azon belül is középpontba állítva a kommunális hulladék feldolgozásának egyre súlyosbodó problémáit. A település az egyik fő helyszíne Kőhalmi történetének.

Pusztazámor Kossuth Lajos utcájában van a Villa Malom, ami a Nyerő Páros című műsornak ad otthont.

Ennyibe kerül egy éjszaka a villában

A Villa Malom egy négy szintes, több, mint 500 négyzetméteres luxusingatlan, ami egy hatalmas lakosztállyal, négy szobával, valamint egyedi hangulatú, tágas közösségi terekkel rendelkezik. A villa igazi kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget biztosít mindenki számára, aki itt akar eltölteni akár egy hétvégét, hiszen a szobákon kívül medence, szauna, infraszauna, jakuzzi, mozi, billiárd és borospince is található, ráadásul még Xbox és PS4 is rendelkezésre áll videojátékozni vágyók számára. A szobák teljesen különbözőek és egyedi kialakításúak, így aztán mindenki megtalálhatja a számára ideális teret.

A villa honlapján megtaláltuk az árakat is; de sajnos nem lehet csak szobákat foglalni, kizárólag a teljes villa bérlésére van lehetőség a privát élmény maximalizálásának jegyében. A teljes villa szálláshelyként történő bérlése esetén a bérleti díj 400.000 forint éjszakánként, amely tartalmazza a végtakarítás díját.

Nem olcsó mulatság, de tekintve, hogy egy egész villát bérelünk ki ezért a pénzért, és luxuskörülmények között tölthetünk el benne 1-2 napot, ahhoz képest nem is olyan sok; megvallva az őszintét még többre is számítottunk.

Így néz ki a luxusvilla, ha éppen nem a Nyerő Párost forgatják benne: