promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel vége a Nyerő Párosnak? Egyetlen adás után kivégezték az egész műsort a csalódott nézők

Ezzel vége a Nyerő Párosnak? Egyetlen adás után kivégezték az egész műsort a csalódott nézők

Borítókép:  rtl.hu
TV műsorok
Kategória fejléc

Csak egy adás ment le a Nyerő Páros új évadjából, de a nézők máris megutálták.

A Nyerő Páros az RTL egyik legnépszerűbb hétköznapi műsora, aminek már a nyolcadik évada kezdődött el hétfő este. Sebestyén Balázs reality-jét minden hétfőtől-csütörtökig láthatjuk majd a Fókusz után, pénteken pedig folytatódik a Fort Boyard - Az erőd. A Nyerő Páros idei évada egy rendkívüli Balázs Show-val indult, a műsorvezető különféle kérdésekkel bombázta a párosokat, hogy ezzel mutassák be magukat nem csak a többi játékosnak, de a nézőknek is.

A Balázs Show után egy párbaj keretében mérhették össze rátermettségüket a párok, ahol a narancspréseléstől, egészen a vakon kapura rúgásig különféle feladatokban bizonyíthattak. A játék nem volt tét nélküli, hiszen a legjobban teljesítő páros választhatott először szobát a villában, míg a legrosszabbul teljesítő számára ez a lehetőség utolsóként volt adott. Így Hercegék - akik első helyen végeztek a megmérettetésben - a luxuslakosztályt vehették birtokba. Az utolsó két helyen végzett párost azonban egészen más körülmények fogadták. Simon Erika és férje, Simon Attila, valamint Berényi Dorina és Győrfi Márton, azaz DJ Jauri a kertben felállított kapszulákban kényszerültek aludni.

A szereplők közül egyedül Hujber Feri és szerelme lepte meg a többieket; leginkább amiatt, hogy mennyire nyitottan és őszintén tudtak beszélni a megismerkedésükről. Hujber Feri ugyanis egy felnőttfilmben látta meg mostani párját, és annyira megtetszett neki, hogy felkereste őt. Később egymásba szerettek, és azóta is boldogok egymás mellett.

Ezzel vége a Nyerő Párosnak?

Ugyan még csak hétfőn indult el az új évad, de a nézők már egyetlen adás után kivégezték az egész műsort, ugyanis elmondták, mi a bajuk az új szereplőkkel. Leginkább az, hogy a többségüket nem ismerik, számukra ismeretlenek. A nézők szerint komoly bajban lehet az RTL, ha ennyire nem tudtak igazi sztárokat, ismert celebeket behúzni a műsorba - így azonban véleményük szerint élvezhetetlen lesz az egész évad. Az alábbi kommentek is azt mutatják, hogy a nézők nagyot csalódtak az új évadban; így pedig könnyen lehet, hogy hamar be fog dőlni a produkció nézettsége.

„Ahol ennyi ismeretlen arc jelenik meg, ott valami nem stimmel. Ennyire kifogytak az ismertebb celebek, hogy már minden huszadik senkit is meg kellett hívni ebbe a műsorba? Vicc”

„Nagyon gyenge ez a műsor. Ennyire nem volt szereplő, hogy az utca emberét is be lehetett volna hívni, kik ezek?!”

„Ezt a felhozatalt vajon sokáig kutatták? Botrányos.....”

„Dög unalom! Kár ezért a műsorért! Mindent ezzel szúrnak el, hogy beteszik, az azt se tudjuk kik ők. Baromira nem érdekel olyan ember, akiről azt se tudom ki.. Minek nézzem? Felesleges! Ennél már egy teljesen civil verzió is eskü jobb lett volna! Jó műsorokat konkrétan ezzel szúrnak el!! Olcsó a gázsijuk?? Így meg nincs nézettség!! Ennyi. Annyi jó szereplő lehetett volna benne”

- írják a műsor közösségi oldalán a nézők.

Nézz bele a Nyerő Páros következő adásába: