promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Túltolta a kellemetlenséget az RTL, ki vannak borulva a nézők az új műsorukon

Túltolta a kellemetlenséget az RTL, ki vannak borulva a nézők az új műsorukon

Borítókép:  Profimedia
TV műsorok
Kategória fejléc

A párkereső reality új évadában egészen új szintjeit láthatjuk a kellemetlen viselkedésnek. 

József Gazda: A kínos pillanatok királya újra akcióban a Házasodna a gazdában

Visszatérés a kínos szituációk középpontjába

József Gazda idén ismét feltűnt az RTL társkereső műsorában, a Házasodna a gazda legújabb évadában. Az előző szezonban már sikerült emlékezetessé tennie magát megdöbbentő megnyilvánulásaival, amely miatt több nő faképnél hagyta. Mostani visszatérésével sem okoz csalódást azoknak, akik szeretik a kellemetlen, szinte nézhetetlen pillanatokat. A helyzetek olyan szinten kínosak, hogy gyakran a nézők is kellemetlenül feszengenek, amikor József megszólal.

A hírhedt „p*ncikereső” kijelentés

József gazda egyik legbotrányosabb megjegyzése, amely máig emlékezetes maradt, akkor esett meg, amikor arról beszélt, hogy élete célja „megtalálni a p*ncit, akit szerethet”. Ez a vulgáris kijelentés azonnal felkavarta a műsor női szereplőit. Kriszti például azonnal felállt és elhagyta a helyszínt, majd visszatért, hogy kifejezze felháborodását: „Ha csak puncit keresel, megkaphatod pénzért!” – fakadt ki. Bár Kriszti kivonult, József nem sokáig szomorkodott, és gyorsan továbbállt Timikéhez, aki szintén elutasító volt​.

A meztelen fotó botrány: egy újabb kínos jelenet

A másik sokkoló pillanat akkor következett, amikor József és Diuska randevújuk során az autóban ültek. József telefonján megjelent egy meztelen női kép, amit nevetgélve mutatott a nőnek, miközben azzal viccelődött, hogy „egészséges ember vagyok”. Bár Diuska mosolygott, később a kameráknak bevallotta, hogy ha hosszú távon ő lenne József párja, ez bizony komoly problémát jelentene számára​.

A nők reakciói: zavart és elutasítás

József saját bevallása szerint idén próbál „visszafogottabb” lenni, és megígérte, hogy cenzúrázni fogja magát. Azonban az eddigi megnyilvánulásai alapján ez nem igazán sikerült. Kriszti és Timi is inkább elmenekültek a kényelmetlen szituációk elől, és más női szereplők is egyre inkább távolságot tartanak tőle. Az elavult, kínos viccei és szokatlan bókjai még mindig inkább taszítanak, mint vonzanak​.

Siker vagy kudarc a szerelemben?

A kérdés továbbra is nyitott, hogy József Gazda képes lesz-e megtalálni az igazit ebben az évadban. Bár próbál közeledni a hölgyekhez, a stílusa és a kínos beszólásai akadályozzák a valódi kapcsolatok kialakulását. A nézők kíváncsian várják, vajon sikerül-e Józsefnek olyan nőt találni, aki nem menekül el a viselkedése elől, vagy ismét pár nélkül marad a szezon végén. Egy biztos: József továbbra is a műsor egyik legkülönlegesebb, de egyben legnehezebben megemészthető karaktere.

forrás: Blikk