promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon furcsán ért véget a péntek esti RTL Híradó, Erős Antónia és Szellő István bekerül majd az év végi bakiparádékba

Nagyon furcsán ért véget a péntek esti RTL Híradó, Erős Antónia és Szellő István bekerül majd az év végi bakiparádékba

Borítókép:  Profimedia
TV műsorok
Kategória fejléc

Ritkán látható jelenetek az ország egyik legnézettebb híradójában.

Szokatlan elköszönés az RTL Híradóban: Szellő István és Erős Antónia pillanata

Október 11-én, péntek este az RTL Híradó adása egy olyan pillanattal zárult, amely meglepte a nézőket, és talán magukat a műsorvezetőket is. Az adás végén, miután már minden tudósítást bemutattak, Szellő István és Erős Antónia következett, hogy elbúcsúzzanak a nézőktől. Azonban Szellő István nem készült fel eléggé: éppen a nyakkendőjét igazgatta, amikor már beszélnie kellett volna. Az ilyen váratlan pillanatok még a tapasztalt tévés szakembereket is kizökkenthetik, de a nézőknek ez csak még érdekesebbé tette az esti híradót.

Profin kezelt helyzet és könnyed humor

Erős Antónia gyorsan reagált, diszkréten jelezve Szellő Istvánnak, hogy ideje elköszönni. A rövid zavar után a helyzetet humorral oldották meg, Szellő viccesen megjegyezte, vajon ez az apró baki bekerül-e a híradó történetébe. Erős Antónia erre azt mondta:

"Sokat látott híradósként megígérhetem, hogy ebből nem lesz híradós tudósítás."

Ez a spontán humor és a helyzet könnyed kezelése az, ami miatt a két műsorvezetőt a nézők évtizedek óta szeretik.

Egy bakikra is nyitott páros

Ez a jelenet csak egy volt a számos vicces pillanat közül, amely Szellő István és Erős Antónia közös munkáját jellemzi. Bár mindketten híresek a komoly hírek bemondásáról, a hosszú együttműködés során többször is bebizonyították, hogy a humor sem áll tőlük távol. Nem először fordul elő, hogy élő adásban viccelődnek, vagy éppen egy váratlan helyzetet, bakit elegánsan kezelnek. A nézők több alkalommal is tanúi lehettek annak, hogy Szellő István és Erős Antónia humoros pillanatok közepette vezeti az adást. Például, amikor egy alkalommal Szellő hapcizott, vagy amikor Antónia egy élő adásban történt ruhabakival küzdött meg.

Mi állhat a háttérben?

Bár ez az este különösen emlékezetesre sikeredett, nem volt semmilyen jelentős esemény, amely a furcsa elköszönés mögött állt volna. Ez csak egy újabb példa arra, hogy az élő televíziózás tele van váratlan helyzetekkel, és még a legtapasztaltabb híradósokkal is történnek meglepő fordulatok. Szellő és Erős párosa már évek óta uralja a képernyőt, és az ilyen pillanatok csak még közelebb hozzák őket a közönséghez, hiszen a nézők azt is értékelik, amikor a műsorvezetők emberi oldalukat mutatják.

Ez az apró baki, a humoros pillanat és a nézők reakciói is arra utalnak, hogy Szellő István és Erős Antónia párosa nem csupán híradós ikonok, hanem élő televíziós legendák is, akiknek minden pillanata, legyen az komoly vagy vicces, emlékezetes marad.

A nézők körében nagy visszhangot váltott ki az eset, és sokan a közösségi oldalakon is osztották gondolataikat. A humoros elköszönést imádók kommentekben dicsérték a két műsorvezető rugalmasságát és humorérzékét.

forrás: Blikk