promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Így nézheted ingyen a Bajnokok Ligáját, nem kell fizetni, hogy lásd Szoboszlait a pályán

Így nézheted ingyen a Bajnokok Ligáját, nem kell fizetni, hogy lásd Szoboszlait a pályán

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
TV műsorok
Kategória fejléc
Promotions

Eltűnt a legrangosabb kupasorozat a köztévéről, de van megoldás, hogy nézhesd a meccseket.

Sokan megdöbbenve tapasztalták ősszel, hogy a megújult formátumú Bajnokok Ligáját már nem tudják nézni az M4-en, a köztévé számára pedig szintén érzékeny veszteség volt, hogy az RTL megszerezte a közvetítési jogokat.

A nézők számára már csak azért is volt előnyös az M4-es közvetítés, hiszen itt nem kellett fizetni azért, hogy akár online is nézhessék a mérkőzéseket. Ebből mostanra már csak az Európa Liga és a Konferencia-liga maradt, a Bajnokok Ligáját viszont csak az RTL-en, azon belül is a streaming szolgáltatásukon, valamint a Sport1-en követhetjük.

Utóbbi legalább a tévés szolgáltatókon keresztül nézhető, és azok applikációin keresztül nézhetjük, ám az RTL+ Prémiumos meccsekhez muszáj újabb előfizetést kötni, méghozzá meglehetősen borsos áron. Nemrégiben átalakították a csomagokat, és természetesen a Bajnokok Ligáját is beleillesztették, az árazás pedig a Prémium esetében közel 24 ezer forintot kóstál. Két hétig ugyan ingyenes, ám az elmúlt időszakban jelentős áremelés történt – lévén ki kell termelni a BL-közvetítés jogait, ami nem olcsó mulatság egyetlen csatorna számára sem.

A RTL komolyan veszi a streaming jövőjét, ám nincs mindenkinek havi több ezer forintja, ők érthető módon valami más megoldás után kell, hogy nézzenek. Ezek között ott vannak a külföldi közvetítések is, hisz természetesen sok már csatorna is adja a Bajnokok Ligája meccseket – köztük a Liverpool nagy csatáit is, ahol Szoboszlai Dominik is küzd a csapat sikereiért.

Láthatod Szoboszlait a pályán

Szerencsére az UEFA maximálisan a drukkerek segítségére van abban, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő közvetítést, bárhol is él a világon. Az Európai Labdarúgó-szövetség összeválogatta azokat a tévétársaságokat és streaming szolgáltatásokat, ahol élőben követhető a legrangosabb európai kupasorozat.

Nekünk már csak annyi dolgunk van, hogy kiválasztjuk azokat a csatornákat, ahol van hivatalos online közvetítés (csakúgy, mint korábban az M4 esetében), és máris tudjuk nézni a Bajnokok Ligáját. Persze azt el kell fogadni ebben az esetben, hogy magyar kommentár nem lesz, de ez talán nem zavarja annyira azokat a drukkereket, akiknek az a lényeg, hogy lássák kedvenc csapatukat. Amire viszont érdemes felkészülni, hogy a lebonyolítás teljesen megváltozott, ami valószínűleg furcsa lehet azok számára, akik az eddigi, csoportkörös rendszerhez voltak hozzászokva.