promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali műsorváltozás az RTL-en, csütörtöktől minden megváltozik

Azonnali műsorváltozás az RTL-en, csütörtöktől minden megváltozik

Borítókép:  rtl.hu
TV műsorok
Kategória fejléc
Promotions

Minden hétköznapot érintő műsorváltozás lép életbe azonnali hatállyal az RTL-n.

Az RTL egyfolytában variál a műsorai körül, most egy újabb műsorváltozást jelentettek be, ami azonnal életbe lép. Miután a csatorna múlt héten pénteken váratlanul levette a pénteki műsorról a Házasodna a gazdát, és berakta a helyére a Gyertek át! 7. évadát, most pedig egy olyan változásról döntöttek, ami csütörtöktől teljesen megborítja a hétköznap esti sávokat.

Új kezdési időpontokba kerülnek a kiemelt műsorok, ez a műsorváltozás egyaránt érinti Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban-t, a Házasodna a gazdát, a Fort Boyard - Az erődöt, és a Gyertek át-ot.

Október 3-a, csütörtöktől minden megváltozik az RTL-en

A Híradó után 18:55-től jön a Fókusz, ami a reklámokkal együtt 10 perccel hosszabb adásokkal fog jelentkezni. Ez azt jelenti, hogy Árpa Attila krimi-realityje is későbbre csúszik, 20 órakor fog kezdődni. A Házasodna a gazdánál már kicsit bonyolultabb lesz a helyzet, mert ott változó kezdések lesznek, ami azt jelenti, hogy naponta fog változni, hogy 21:35 és 21:45 között pontosan mikor fog majd képernyőre kerülni.

A péntek esték sem maradnak a jelenlegi felállásban: október 4-én a Fókusz szintén hosszabb adással fog jelentkezni, és csak 20 órakor fog indulni a Fort Boyard - Az erőd. Istenes Bence műsora után pedig jönnek Sebestyén Balázsék a Gyertek át 7. évadában, de ez is későbbre tolódik; 21:30 helyett 21:40-től lesz látható.

Mindezt a SorozatWiki írta meg, ám az nem derült ki, hogy az RTL most éppen miért variálta meg a kiemelt műsorai kezdését. A változások egyelőre nem érintik a szombati és a vasárnapi programokat.