promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Csak úgy eltűnt a REpont automata az egyik népszerű boltból, senki nem tudja, mi történt a géppel

Csak úgy eltűnt a REpont automata az egyik népszerű boltból, senki nem tudja, mi történt a géppel

Borítókép:  MTI
Sztorik & Olvasói levelek
Kategória fejléc
Promotions

Annyi biztos csak, hogy nagyon sok volt vele a baj, a közelben sem jobb a helyzet.

A REpont automaták sikertörténetére egy darabig még várnunk kell, a rendszer továbbra is döcög, és bár vannak, akik meglátták a lehetőséget benne, és megpróbálnak pénzt keresni a palackok összegyűjtögetésével, az átlag felhasználók zöme csak szeretné letudni a kötelező köröket a visszaváltással, ami sokak számára egyre nagyobb gyötrelem.

Szinte minden napra jut egy panaszos, aki vagy a nem működő automaták, vagy a kígyózó sorok, esetleg a zsákokkal megpakolt, nem túl bizalomgerjesztő egyének miatt fejti ki aggályait a közösségi médiában. Ezúttal is a Threads adott teret egy beszámolónak, ahol egy kérdést is feltettek, méghozzá a számlára utalással kapcsolatosan.

„A Király utcai Pennyből eltűnt a REpont automata. Mondjuk nem csodálkozom, állandóan valamilyen cirkusz volt körülötte, szerintem megunták az itt dolgozók. Elmentem tehát közeli Sparba, ahol az 5. tételnél meghalt a gép és kb. 10 percig vártuk, hogy találjanak valakit, aki meg tudja javítani”

– kezdi a posztoló a már eleve nem túl jól induló történetet.

„És amúgy találkoztatok már olyan automatával, amelyik nem csak utalványt ad, hanem vissza is utal? Csak mert én sajnos sehol. Nektek mi a tapasztalatotok?”

– tette fel a sokakat érdeklő kérdést.

 

„Mindig visszautalással kérem. Eddig volt kb 12 db amit második bedobásra vett be az automata, egy amit többször kellett próbálnom, mire elfogadta. Az összes többivel nem volt probléma, elsőre elfogadta. Csak én vagyok ilyen szerencsés? Ahogy olvasom a kommenteket a közösségi médiában sokan járnak pórul”

– írta az egyik válaszoló.

„Én eddig két automatánál voltam ahol lakok, egy a Pennyben, egy meg a Sparban. A Pennys az oké volt, csak sokan voltak előttem, és megtelt, ott is kb 10 perc volt, amíg sikerült a kiürítés. Utána minden flottul ment, és a visszautalás is rendben ment. A Sparos viszont csak utalványt ad, vagy jótékonykodást lehet választani. Van egy harmadik is a környéken, az a Lidl-ben van, azt még nem próbáltam, de hamarosan összegyűlik az újabb adag, megpróbálom azt is”

– érkezett egy újabb komment, amiből azért leszűrhető, hogy vannak olyanok is, akik szerencsére ritkábban találkoznak a nehézségekkel.

Ahogy a többi kommentben írják, a visszautalás lehetősége az esetek többségében működik, kisebb problémák ugyan előfordultak, ám ezeket később megoldották. Mint ahogy másvalaki is írta, hogy az egyik boltból eltűntek az automaták, ám valószínűleg csak szervizben voltak, hiszen napokon belül ismét visszakerültek a helyükre.