promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Étterembe ment randevúzni a nő, de ami a helyen várta, attól a mai napig nem tért magához

Étterembe ment randevúzni a nő, de ami a helyen várta, attól a mai napig nem tért magához

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc

Egészen elképesztő modern randitechnikára derült fény. 

Egy éttermi randevú, ami átveréssé változott – hogyan csaltak lépre egy nőt Facebookon

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy egy randi nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Azonban Taylor, aki a TikTokon @paretay néven ismert, egészen különleges és kellemetlen történetet osztott meg a követőivel. Egy online társkeresőn ismerkedett meg egy férfival, aki azonnal találkozót akart vele egy konkrét étteremben. Taylor izgatottan készült, szépen felöltözött, és elment a találkozó helyszínére. Azonban, amikor odaért, döbbenten tapasztalta, hogy a férfi sehol sincs.

Taylor többször is megpróbálta elérni a férfit, de semmi válasz nem érkezett. A társkereső alkalmazásba belépve észrevette, hogy a férfi „unmatch-elte” őt – vagyis törölte az egyezést. Értetlenül és csalódottan ült a helyén, ám úgy döntött, hogy ha már ott van, akkor legalább élvezi az ételt.

 [[cikk1]]

A titok kiderül Facebookon

Miután hazament, Taylor Facebookon böngészett, és ekkor jött a sokkoló felismerés. Egy másik nő ugyanezen az éttermen belül hasonló történetet osztott meg: őt is „felültették”, és később rájött, hogy a randipartnere nem is létezett. A valóságban az étterem használta a társkereső appot arra, hogy randevúkat szervezzen, amik végül nem valósultak meg. Így az emberek, akik a helyszínre mentek, gyakran rendeltek, mert ott voltak, és már nem akartak üres kézzel távozni.

Taylor teljesen ledöbbent ezen a trükkön, és a videójában kifejezte felháborodását. Véleménye szerint az ilyen típusú megtévesztő gyakorlat tönkreteszi az emberek önbizalmát és mentális állapotát, különösen azokat, akik már amúgy is küzdenek a randevúzás nehézségeivel.

A közösségi reakciók

A történet nemcsak Taylort, de a követőit is megdöbbentette. Sokan viccelődtek azon, hogy a legjobb válasz az lenne, ha másik közeli étterembe mennének, hogy ne az eredeti hely húzzon hasznot a trükkből. Mások pedig arra buzdították Taylort, hogy írjon negatív véleményt az étteremről, vagy hozzon nyilvánosságra több részletet.

Tanulság

Taylor története rávilágít arra, hogy milyen óvatosnak kell lennünk az online világban, különösen a társkereső alkalmazások használata közben. Bár a legtöbb ember jó szándékú, mindig vannak, akik kreatív módon próbálják kihasználni mások bizalmát – ebben az esetben egy étterem is ezt tette. Az online randevúzás továbbra is népszerű, de Taylor esete mindannyiunkat emlékeztet arra, hogy mindig legyünk óvatosak, és ne adjunk ki magunkról túl sok információt.

forrás: Scoop