promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megmozdult magától a fürdőszobai tükör, olyan rejtőzött mögötte, amire nem voltak felkészülve

Megmozdult magától a fürdőszobai tükör, olyan rejtőzött mögötte, amire nem voltak felkészülve

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Nem is sejtették, hogy az év szenzációja esik meg velük, miután leemelik a tükröt a falról a fürdőszobában.

Valami nagyon hideg, és ez rejtély.

A fürdőszoba a lakások és otthonok azon helye, ahol nagyon sokszor fordul meg egy-egy nap az ember, reggel itt kezdődik minden, és általában este is itt végződik minden, miközben napközben is nagyon sokszor keressük fel. A ház egyik központi része, nem is csoda, hogy a legtöbbször új ház, lakás és ingatlan vásárlásakor ez az első, amit felújítanak. Borsos ára van, de szeretjük magunkat komfortosan érezni abban a térben, ahol rengetegszer fordulunk meg a nap folyamán, és amelynek nagyon központi szerepe van az életünkben.

Ám mi van akkor, ha a fürdőszoba rejt valami igazán hátborzongatót, ha kiderül, hogy valami van a tükör mögött?

Amit egy fiatal nő taát ott, arra nem lehet felkészülni, valószínűleg az ő története, amelyet a YouTube-on és a TikTok-on is megosztott már a nagyvilággal, egyszeri és megismételhetetlen, egy olyan eset, amely elfeledhetetlen. Aki pedig elolvassa vagy megnézi ezt a történetet, csillapíthatatlan vágyat érez majd arra, hogy benézzen a fürdőszobai tükör mögé az otthonában is,

feltéve, ha valami fura dolgot tapasztal.

Félelmetes felfedezés, megoldódik a rejtély fele.

Samantha Hartsoe azt vette észre New York-i lakásában, hogy bármennyire is fűt, a fürdőszobában hideg van, szinte tódul be a hideg levegő a tükör mögül. Leemelte a tükröt, és óriási meglepetésére ott egy hatalmas lyuk tátongott, amely egy másik lakásba vezetett. A lyuk hatalmas volt.

A szomszéd lakásba vezetett át a lyuk, amely üres volt, nem laktak már benne nagyon régen, így ezért sem vette észre Samantha korábban. A nő végül úgy döntött, hogy átmerészkedik a másik térbe, és felderíti a másik lakást. Később visszamászni már nem tudott, így megpróbálta megkeresni a lakás kijáratát. A ház vezetősége sem tudott semmit a lyukról, amely tehát egy lakatlan lakásba vezetett át, amelyben csupán néhány zsák szemetet talált a nő. Végül az sem derült ki, hogy a lyukat miért alakították ki.

Íme egy videó a rendkívüli felfedezésről:

(via Curbed.com)