promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nagypapa hálószobai titka: az unokák totál lesokkoltak, amikor kinyitották a szekrényt a hálószobában
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TikTok-ra felkerült videó valami elképesztő csodát mutat.

A TikTok betörése a közösségi médiumok piacára azt is jelentette egyben, hogy újfajta tartalmak is lehetnek majd elsőrendű ihletforrások akár újságírók számára is. Még korábban a YouTube-ra vagy éppen a Facebook-ra kerül fel minden rettentően izgalmas videós tartalom, addig a TikTok forradalmi megjelenése óta, elképesztő mennyiségben láthatunk már itt is videókat, amelyek új színt hoznak az életünkbe.

Sok mester is már Magyarországon azt csinálja, hogy a munkáiról, referenciáiról első körben ide tesz fel látványosságkat.

A hasznos videók mellett természetesen a látványos videók is nagyon sokszor már ide kerülnek fel elsőként. Sőt, van egy titkos szoba nevű hashtag is, amely gyűjti az elképesztő látványosságokat, amelyeket az új ingatlantulajdonosok fedeznek felsaját házukban, lakásukban, akár a vásárlás után.

Volt már, hogy fürdőszobai tükör mögül érkező hideg mutatta meg a tulajoknak, hogy van még egy lakás a lakásukban. Most pedig egy olyan videó került fel a közösségi oldalra, amikor az unokák megtalálják a nagypapa hálószobájában a szekrényt, és be is nyitnak. És elképesztő, amit odament találnak, erre mondják azt, hogy Narnia létezik, hiszen a szekrény bejárat egy kis csodavilágba a nagypapa házában.

A szekrény egy könyvtárszobába bejárat, ahová az ember el tud vonaulni a világ nyűgjei elől, a kiképzése pedig valami elképesztő, csodálatosan látványos, olyan tényleg minta egy mesében lennénk, és benyitnán abba a titkos szobába, amely mindenkit lenyűgöz. De kívülről semmi nem utol erre, egyáltalán nem is hivalkodó a szekrény, ám aki benyit oda, hihetetlen élményben lehet része.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás