promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai góljai után rendkívüli történt a nézőtéren Boszniában, ezt a tévében nem láthattad

Szoboszlai góljai után rendkívüli történt a nézőtéren Boszniában, ezt a tévében nem láthattad

Borítókép:  Gabriella Barbara/Alamy Live News/Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Zenicában a Nemzetek Ligája meccsen több rendkívüli is történt a nézőtéren, amelyet a tévéből nem vehettetek észre.

Szoboszlai Dominikék visszatértek az útra, újra sorsdöntő meccsek jönnek majd.

Októberben két fontos meccse volt a magyar válogatottnak a Nemzetek Ligája sorozatban, amely nagyon fontos lehet abból a szempontból, hogy melyik kalapba kerülünk majd a világbajnoki selejtezők csoportbeosztásakor. Az NSO is beszámolt egy hosszabb cikkben, hogy milyen következményei lehetnek a magyarok szereplésének, ha benne leszünk a csoportban az első kettőben, tehát ha legyőzzük Hollandiát vagy több pontot szerzünk a hátralévő két meccsünkön, mint Hollandia, akkor bizony első kalapból kerülünk majd ki a sorsoláson.

Ha viszont harmadik helyen végzünk a csoportban, akkor második kapal jöhet.

Érdekesség az is, hogy ha harmadikok leszünk a csoportban, akkor osztályozót kell majd játszanunk, egyelőre pedig úgy fest, hogy akár még Anglia is lehet az ellenfelünk egy ilyen párosításban, sőt, az Európa-bajnokság meglepetéscsapata, Georgia is lehet az ellenfél.

A Bosznia-Hercegovina elleni meccsen a nézők nagyon barátságos hangulatban voltak, a magyarok és a bosnyákok együtt is fotózkodtak, nagyon baráti volt a meccs hangulata tehát. A magyar és a bosnyák szurkolók pedig még meg is tapsolták egymást a mérkőzés után.

Amit pedig még kevesebben vehettek észre a nézőtéren a tévéből a közvetítés alatt, azaz, hogy a magyar szurkolók egy hatalmas transzparenst is kifeszítettek a szektorukban, amellyel a bosznia-hercegovinai áradások és földcsuszamlások halálos áldozatainak emléke előtt tisztelegtek.

A transzparensre azt írták:

"Nyugodjanak békében az árvíz áldozatai!"

Bosznia-Hercegovinában a természeti csapásoknak rendkívüli következményei lettek, nagyon sokan meg is haltak, utakat zárt le az elképesztő mennyiségű víz, amely az özönvízszerű esőzések után alakult ki az országban. Jablanicában olyan súlyos volt a helyzet,  hogy helikopterekkel mentették az embereket a helyszínről.