promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt Szoboszlai Dominik sorsa: bekövetkezett, amitől rettegtek a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik súlyos árat fizetett meggondolatlansága miatt.

Szoboszlai Dominikra nagyon számít most a Liverpool csapata, hiszen vasárnap a Manchester City ellen fognak kiállni az angol bajnokságban. A magyar válogatott csapatkapitánya elég sokáig nem tudta támogatni a Liverpoolt a sérülése miatt, de most itt az ideje, hogy újult erővel rúgjon ismét labdába.

Szoboszlai Dominik csapata 63 ponttal vezeti jelenleg a tabellát, de nem sokkal van lemaradva mögöttük a Manchester City - csupán egyetlen pont választja el egymástól a két csapatot, tehát ez valóban egy nagyon fontos mérkőzés lesz.

Köztudott, hogy Szoboszlai Dominiknak impozáns autógyűjteménye van, hiszen amikor még a Red Bull Salzburgnál játszott, egy A5-ös Audit használt, aztán amikor 2021 januárjában átigazolt az RB Leipzig-be, vett magának egy Mercedes AMG G63-as luxusjárgányt. Természetesen a Liverpool megint egy magasabb kategória, így nyilván egy ennél is komolyabb kocsi is dukál hozzá.

Azt Szoboszlai Dominik nem volt hajlandó elárulni, hogy milyen új autót vett magának, de szemfüles szurkolóknak sikerült lencsevégre kapniuk azzal a Bentley Bentayga-val, amivel szabályszegést követett el.

@cian.0151 Liverpool fc players curtis jones and dominic szoboslai leaving anfield tonight after liverpools 3-0 win against southampton in the fa cup #liverpool #fyp #facup #lfc #liverpoolfc #reds #viral #ynwa #curtisjones #szoboszlai #reds #liverpoolfans #lfcfans #anfield #anfieldstadium original sound -


A Liverpool sztárja ugyanis túlságosan is odalépett tavaly ősszel a gáznak, és pechére pont beleszaladt egy traffipaxba. A külföldi sajtó is beszámolt róla, hogy milyen orbitálisan magas büntetést kell most kifizetnie Dominiknak.

A középpályás az angliai M56-os autópályán haladt, ahol túllépte a megengedett 70 mérföld/órás - vagyis 112 km/órás - sebességet. Az eset 2023. szeptember 22-én történt, ami miatt decemberben bíróság előtt is kellett állnia. Elnapolás miatt végül március 6-án hirdettek ítéletet: a bíróság 3610 font - átszámítva közel 1,7 millió forint - pénzbüntetés megfizetésére kötelezte Szoboszlai Dominikot, emellett 6 büntetőpontot is kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás