promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Óriási felirat jelent meg a Puskás Arénában a nézőtéren a magyar-holland meccs előtt, ezt írták rá

Óriási felirat jelent meg a Puskás Arénában a nézőtéren a magyar-holland meccs előtt, ezt írták rá

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Elkezdődött a mérkőzés, amely elképesztő izgalmakat tartogat, a magyar-holland sok dologról dönt majd.

A hollandok szövetségi kapitánya elmondta a meccs előtt, hogy dominálni szeretnének a mérkőzésen, így szeretnének győzni most is. A mérkőzés pedig sorsdöntő abból a szempontból, hogy egy esetleges holland győzelem szinte biztossá tenné azt, hogy a magyar válogatott a csoportban a harmadik helyért, azaz az A dívizóban való bentmaradásért küzd majd a továbbiakban, így pedig a Bosznia-Hercegovina elleni küzdelem egy újabb sorsdöntő meccs lehet a magyar válogatott számára.

Magyar győzelem esetén viszont a csoport nagyon szűkre zár, és még bármi megtörténhet ezek után a hátralévő három fordulóban.

Érdekes tény az is, hogy a magyar válogatott már két éve nem kapott ki a Puskás Arénában.

Ugyanakkor az is hozzátartozik a tények igazsághoz, hogy a magyar válogatott negyven éve nem tud nyerni a hollandok ellen, pedig sok mérkőzésen csapott össze a két csapat, amely közül a hollandok állnak jobban a világranglistán is, hiszen a narancssárgák hetedikek, míg a magyar válogatott a 33. helyen áll jelenleg.

Nagy a tét a magyar-holland meccsen.

A mérkőzéssel egyidőben a bosnyákok a németeket fogadják, természetesen ennek a meccsnek az eredményétől is függ, hogy fest majd a csoport az elkövetkező három fordulóra, kinek lehet még esélye a továbbjutásra.

A magyar-hollandnak tehát óriási tétje van, és ehhez megfelelően egy igazán rendkívüli koreográfiával kezdődött mérkőzés, hatalmas feliratok jelentek meg a nézőtéren a piros és a zöld színek ölelésében.

A Carpathian Brigade '09, a Magyar Válogatott szurkolói csoportja felirattal és két évszámmal várta a magyar válogatottat.

Az "A lelátó az életem, átsegített már éveken" hatalmas felirat alatt pedig két évszám jelent meg 2009 és 2024. Sokan kérdezték a különböző közösségi oldalakon, hogy miért pont ez a két évszám jelent meg, nos a szurkolói csoport most 15 éves.

Íme a mérkőzés góljai: