promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő név tűnt fel Majka mellett, eddig teljesen titokban tartotta ezt a sztár

Meglepő név tűnt fel Majka mellett, eddig teljesen titokban tartotta ezt a sztár

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Újabb kolléga tálalt ki Majkáról.

Egészen őrületes év van Majka mögött és hol van még a vége: távozott a TV2-től, hogy az RTL-nél folytassa karrierjét és bizony nem kellett sokáig várnia. Szerepel a Kalandra fal! című vetélkedőműsorban, de megkapta azt a szerepet is, amire már nagyon régóta vágyott: az X-Faktor zsűrijében is helyet kapott, ezzel pedig lehetősége van formálni a magyar zeneipart. Majka már korábban is szívén viselte a fiatal tehetségek sorsát, volt, akinek a Sztárban Sztár után is segített boldogulni és mindig szívesen készít közös dalt olyan előadókkal, akivel valamiért, valamilyen módon rezonálnak. Most is ez történt és megjelent a rapper új dala, melyet 'szolnoki'-val adott elő.

Így ismerkedett meg egymással Majka és 'szolnoki'.

A két generáció találkozása sorsszerű volt, ugyanis Majka teljesen véletlen hallotta meg az "ODA SE FIGYELEK" akkori verzióját, majd Ő maga vetette fel a közös zenélés lehetőségét! De, hogy mit szólt ehhez 'szolnoki'? 

"Bevallom, első hallásra kicsit szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, hiszen nem voltam teljes mértékben tisztában Majka zenei munkásságával. Persze, ismertem, ki ne ismerné őt?! Viszont, ahogy szóba jött, hogy rámenne a zenémre végigpörgettem a diszkográfiáját, sőt megnéztem vele interjúkat is. Ekkor körvonalazódott bennem, hogy emberileg és zeneileg is olyan személy, akivel 100%-osan tudok rezonálni, így nem volt bennem kérdés a közös zenéléssel kapcsolatban. Utólag is nagyon örülök, hogy létrejöhetett ez a projekt, mert szerintem egy nagyon jó dalt tudtunk közösen összerakni. Majka nem csak zene szakmailag adott hozzá a projekthez,  de számomra az Ő szerepvállalása egy nagy megtiszteltetés is egyaránt." - mesélte 'szolnoki'.

Az új dal videóklipet is kapott, nagyon tehetséges emberek dolgoztak a forgatáson.

A dalhoz készült videoklip egy nap alatt leforgott, ami rendkívül jó hangulatban zajlott, amiről így mesélt a fiatal előadó:

“A forgatás nagyon jó élmény volt, alapvetően is nagyon szeretem ezt a részét egy dal elkészültének. Majka is nagyon jó arc volt, a közös részeket végig röhögtük. Néhány órát forgatott velünk, de jó volt látni azt a profizmust, amit ő képvisel!” Az ODA SE FIGYELEKhez készült videokilpet a Sas Márk rendezte, az operatőr Imre Norbert volt.

Az ODA SE FIGYELEK egy izgalmas szelete ‘szolnoki’ új nagylemezének, a FŐ A NYUGALOM című albumnak, ami a Bellator Records gondozásában jelent meg:

 “Ez a lemez eltér a korábbi éneklősebb ‘szolnoki’ dalok stílusától: raplemeznek tudnám besorolni és az ezelőtti zenéimben inkább csak énekeltem. Úgy érzem, kellett ez a váltás, ezekben a zenékben és alapvetően a műfajban szerintem otthonosabban mozgom, illetve számomra sokkal szórakoztatóbb ilyen zenéket írni. Persze van olyan zene, aminek a refrénjében éneklek, mégis a rap van hangsúlyban a lemezen, olyan zene nincs rajta, amiben csak énekelnék.” - mondta a lemezről a 18 éves előadó.

Egyéb meglepetések is várhatóak az új lemezen az X-Faktor mentorának közreműködése mellett.

Az albumon több vendégelőadó és zenei közreműködő is szerepel, ami ettől igencsak színesre sikerült: “Featek terén Lil Frakkal, Burijencivel és Majkával dolgoztunk, de egy zenére még a produceremet is sikerült behívni, így a CITADELLA c. számon Tendo a feat. Alapvetően az összes zenét Tendencyvel közösen írtuk, viszont voltak, akik segítettek a munkánkban. Például Sickra, aki A CITADELLA alapjában segített.

Voltak, akik hangszerekkel szálltak be, pl. Rigó Laci a Lovas Juci és a Frász zenekarból. Ő írta a NE PÁNIKOLJ c. zenének a gitár alapját. Glazzard Olivér csellóval szállt be, ezt több zenében is hallhatjuk. Ezen kívül Balázs-Piri Soma zongorajátéka színesítette a lemezt.” - fejezte be ‘szolnoki’.

A két előadó közös klipjét ide kattintva tekinthetitek meg: