promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázsék nagyon durván nekimentek Majkának és Pápai Jocinak, milyen lesz így vajon egy csatornánál dolgozni?

Sebestyén Balázsék nagyon durván nekimentek Majkának és Pápai Jocinak, milyen lesz így vajon egy csatornánál dolgozni?

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A két előadó nemrég szerződött az RTL-hez, meg is volt a "köszöntés". 

Majka és Pápai Joci hamarosan az RTL-en debütálnak új műsorvezetőként, miután átszerződtek a csatornához. Első közös műsoruk a 15 év után visszatérő „Kalandra fal!” lesz, amelyet Sebestyén Balázs és Istenes Bence párosával felváltva vezetnek majd. A műsorhoz készült promóciós videó már meg is jelent, amelyben Balázs és Istenes humorosan „helyre tették” az új kollégáikat. Balázs úgy fogalmazott, hogy a csapatban két profi és két „kiöregedett popsztár” van, és megmutatják, hogy a műsorvezetés nem egy szakkör. Istenes is hasonló szellemben nyilatkozott, utalva arra, hogy Majkáéknak van még hova fejlődniük.

[[cikk1]]

Majka elmondta, hogy számára nincs jobb műsorvezetőtárs Pápai Jocinál, és kettejük kémiai barátsága különleges dinamikát ad a munkának. A csatornaváltás ellenére ragaszkodtak a régi stábjukhoz, így a sminket, hajat és ruhákat ugyanaz a csapat készíti, mint korábban.

A promóciós videó nem csak a műsor beharangozásáról szól, hanem Majka és Pápai Joci RTL-hez való igazolásáról is. Az új szereposztás izgalmas dinamikát ígér, és a nézők kíváncsian várják, hogyan teljesítenek az új csatornán. Az előzetes nyilatkozatok alapján humorban és csipkelődésben biztosan nem lesz hiány, ahogy a tapasztalt és az új műsorvezetők közötti rivalizálás is szórakoztató pillanatokat ígér.

Majkáék továbbra is fontosnak tartják, hogy saját stílusukat megőrizzék, és a régi csapatukkal együtt dolgozzanak, miközben új kihívások elé néznek az RTL képernyőjén. A "Kalandra fal!" visszatérése új lendületet adhat a műsornak, különösen a friss szereposztásnak köszönhetően, amely Balázs és Istenes tapasztalatával, valamint Majka és Pápai Joci újdonságával gazdagodik.

forrás: Blikk