promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hiába ígérték, mégsem adják le a tévében: össze-vissza kavar a TV2, pedig országszerte várták már a nézők ezt a filmet

Hiába ígérték, mégsem adják le a tévében: össze-vissza kavar a TV2, pedig országszerte várták már a nézők ezt a filmet

Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

A TV2 jól palira vett mindenkit.

Hiába ígérték, mégsem adják le a tévében. A TV2 össze-vissza kavar már a beharangozott filmekkel, amiket országszerte sokan várnak már, de az egyikről most kiderült, hogy végül nem is tűzik képernyőre. Először a Most vagy soha! kapcsán ment a variálás, mert először úgy volt, hogy augusztus 20-án, 21 órakor fogják leadni a tévében, de közben rájöttek, hogy nem túl jó ötlet olyan időpontra tenni Rákay Philipék alkotását, amikor az emberek többsége a tűzijátékkal lesz elfoglalva akár a helyszínen, akár a televíziók előtt, szóval fél órával eltolták a kezdést.

Most pedig egy olyan filmmel vettek palira mindenkit, amit még moziban sem mutattak be, és sokan furcsállták is, hogy egy hónappal a hivatalos premier előtt miért adják le a TV2-n.

A napokban a Média Klub is kirakta, hogy bár a Lepattanó című új, magyar vígjáték csak szeptember 26-án kerül a mozikba, a TV2 Klub nevű csatorna már augusztus 17-én, szombaton leadja a Scherer Péter, Derzsi Dezső, Elek Ferenc, és Patrick Duffy főszereplésével készült alkotást.

A történet szerint Kálmánnak a gombfoci nem gyerekjáték, hanem egy véresen komoly sportág. Csapatával épp az Európa-bajnokságra készül. Megszállottak ők, a gombfoci szent őrültjei, a „pöci-foci” aranyujjú titánjai. Komoly esélyük is lenne a kijutásra, ám a selejtező hajrájában pénzügyi okokból kizárják őket. Mindannyiuk élete válságba jut, hiszen elvesztik azt, ami a legértékesebb volt az életükben. Nem várt megoldás érkezik azonban, amikor egy milliárdos (Patrick Duffy) tévedésből 100 millió forintot utal a számlájukra. Bár tudják, hogy a pénz nem őket illeti, túl nagy a kísértés, hiszen így esélyük nyílik kijutni az EB-re… A Lepattanó érzelmes sportvígjáték az esendőségről, a szeretetről, a kitartásról, és tisztelgés a sokunk által kedvelt fantasztikus magyar játék, a gombfoci előtt.

A Lapattanó-t azért várják olyan sokan, mert a Dallas sztárja, a Bobby Ewingot alakító Patrick Duffy is játszik benne, és emiatt sokan örültek neki, hogy nem kell szeptemberig várni a premierre, hanem már most az ünnepi hosszú hétvégén, az otthon kényelmében nézhetjük és élvezhetjük az új hazai produkciót.

Most viszont fordulat állt be: a film forgalmazója, a Juno11 közölte, hogy elhalasztották a Lepattanó tévés bemutatóját, és egyelőre nem is tudni, mikor kerülhet képernyőre; az viszont biztos, hogy a mozis bemutató változatlanul szeptember 26, de mégsem itt láthatjuk először, hanem az idei miskolci CineFest filmfesztiválon, amit szeptember 6. és 14. között tartanak.