promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentést tett a TV2, hatalmas újítással újraindul a népszerű műsor

Nagy bejelentést tett a TV2, hatalmas újítással újraindul a népszerű műsor

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Igazi sztárparádéval indítja az őszt a csatorna.

Az izgalom fokozódik, hiszen szeptember 1-én, vasárnap este útjára indul az Ázsia Expressz ötödik évada, amely még több kihívást és kalandot ígér, mint valaha. Az idei évad nyolc kalandvágyó párost szólít meg, akik a Fülöp-szigetek és Tajvan mesés tájain versenyeznek a 15 millió forintos fődíjért. A műsorvezető, Ördög Nóra vezetésével a sztárpárok bankkártya, készpénz és telefon nélkül indulnak útnak, hogy a hétköznapi életük kényelmét hátrahagyva próbára tegyék magukat.

Az idei évad újdonsága, hogy a nézők is aktívan beleszólhattak a verseny alakulásába. A tavasszal beérkezett szavazatok alapján dőlt el, melyik páros indul könnyebben vagy nehezebben a kalandon. Szeptember 1-én kiderül, melyik páros nyerte el a nézők kegyeit, de az már biztos, hogy senki sem fog kényelmes utazásra emlékezni.

A kaland során minden résztvevő pár számára új kihívások jelentkeznek, legyen szó a fizikai határok feszegetéséről vagy a mentális erőpróbákról. A verseny során a párosok kapcsolatának valódi próbája következik: vajon a közös küzdelmek erősítik a köteléket, vagy éppen távolítják el egymástól a szereplőket?

A szereplőválogatásban igazán kitett magáért a csatorna, az idei évadban Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende, valamint Dárdai Blanka és LL Junior lesznek a főszereplők.

Az Ázsia Expressz rajongói idén sem fognak csalódni: a mindennapi adások mellett péntek esténként kibeszélő műsor is várja a nézőket, ahol a verseny legizgalmasabb pillanatait vitatják meg. Az őszi szezon kezdetével nem csak az Ázsia Expressz első epizódja miatt érdemes a TV2-re kapcsolni, hiszen bemutatkozik a „Kísértés” című reality is, ahol négy pár teszi próbára szerelmét.

Az Ázsia Expressz ötödik évada tehát minden eddiginél intenzívebb élményt ígér, nemcsak a versenyzőknek, de a nézőknek is, akik most először érezhetik igazán magukénak a műsort azáltal, hogy részt vehettek a szavazásban. A szeptember 1-i premierrel elkezdődik egy újabb izgalmas kaland, ahol minden pillanat számít, és csak a legkitartóbbak érhetik el a végső célt.

forrás: TV2