promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Bochkor Gábor megtört vallomása, családi tragédia miatt nem volt ott Boros Lajos búcsúztatóján

Bochkor Gábor megtört vallomása, családi tragédia miatt nem volt ott Boros Lajos búcsúztatóján

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Sorban érték a csapások a rádiós műsorvezetőt, elveszítette az egyik legfontosabb személyt az életében.

Napok óta találgatták, hogy miért maradt hallgatag Bochkor Gábor régi kollégája halála kapcsán, a rádiós pedig most érzett magában elegendő erőt arra, hogy megossza a közvéleménnyel ennek okát.

Mint kiderült, Bochkor nagyon szomorú okokból nem volt jelent Boros Lajos rádiós búcsúztatóján, habár közösségi oldalán már halála napján megemlékezett legendás partneréről. Ennél többet azonban nem beszélt a szomorú esetről, ami mögött egy családi tragédia húzódott.

Bochkor Gábor július végén vesztette el édesanyját, akinek temetését pénteken tartották, mint írta:

"Nem tudtam megnyilvánulni Lali király távozásával kapcsolatban, de ennek az volt az oka, hogy pénteken volt édesanyám temetése. Ezért nem voltam jelen, ezt nem akartuk előre mondani"

– idézte a műsorvezető szavait a Story.

Hozzátette, hogy mélyen megdöbbentette Boros Lajos halála, ám az ő gyásza „most valahol máshol van”:

„Vogci tegnap nálam aludt, és rengeteget sztoriztunk Lajosról, mi így emlékeztünk meg. Ezzel telt tulajdonképpen a napunk"

– fogalmazott, hozzátéve, hogy ezek után nehéz lesz jó műsort készíteni.

Boros Lajostól családja, barátai és tisztelői a nagykőrösi izraelita temetőben vettek végső búcsút hétfő délelőtt. Családja döntése volt, hogy ott nyugodhasson, ahol fiatalkora jelentős részét töltötte. Mint ahogy még életében kijelentette, szerettei számára nem írt végrendeletet, hiszen úgy vélte, eléggé felnőttek ahhoz, hogy döntsenek a hagyatékáról:

„Miért döntsem én el, hogy a halálom után milyen kötelezettséget, terhet vagy gondot kapjanak a nyakukba a szeretteim? … Nem akarok egy papírt írni, aminek aztán egyes szavaiba vagy mondataiba ügyvédek kössenek bele”

– mondta.

Boros Lajos utolsó tévés szereplésében is beszélt állapotáról, mint ahogy az elmúlás gondolatáról is. Mindössze három hónappal a halála előtt készült vele az alábbi beszélgetés: