promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt az amerikai Pite sztárja, lejárt volna a titoktartás? Váratlan szereplő árult el titkokat a forgatásról és a kollégákról

Kitálalt az amerikai Pite sztárja, lejárt volna a titoktartás? Váratlan szereplő árult el titkokat a forgatásról és a kollégákról

Borítókép:  Mary Evans/AF Archive/Universal/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Igazán megosztó film a fiataloknak készült vígjáték, amiről több titkot is elárult.

Alyson Hannigan a 2000-es évek számos kasszasikerében vállalt szerepet: Buffy, a vámpírok réme és az Így jártam anyátokkal két olyan sorozat, ami kultikus népszerűségnek örvendett, utóbbi egy időben a világ legnépszerűbb sorozata volt. Karrierjét igazán az előbbi indította el, az Így jártam anyátokkal pedig csak megkoronázta.

Vannak azért olyan emberek is viszont, akik nem látták ezt a két klasszikust, azonban nekik is ismerős lehet Hannigan: ő alakította a mindig cuki és aranyos Michelle Flaherty-t az Amerikai Pite című filmben. Hannigan sosem gondolta volna, hogy ennek a filmnek ekkora sikere lesz, azonban már kezdetektől tudta, hogy jó a film.

Alyson az első Amerikai Pite film forgatása idején még javában a Buffy, a vámpírok réme szereplője volt, ezért a pimasz filmre is úgy gondolt, mint egy mellékszerep: ekkor még nem gondoltam, hogy 25 évvel később is érdekelni fogja a film az embereket, Michelle karaktere pedig kihagyhatatlan lesz a filmből.

„Emlékszem, a menedzserem átküldte a forgatókönyvet, és azt mondta: vagy szeretni fogod ezt, vagy utálni, az emberek egyelőre nagyon megosztottak. Nagyon kíváncsivá tett, akkor még nagyon fura, megjegyezhetetlen neve is volt”

Hannigan kitért arra is, hogy nagy szerencséje volt, mert kiválaszthatta azt a karaktert, ami a legszimpatikusabb volt neki, majd ezután jelentkeztek menedzserével a válogatásra. Mint fogalmazott, egyből beleszeretett Michelle karakterébe, már az első pillanattól hallotta a hangját a fejében, ez pedig elindított egy kreatív folyamatot.

A színésznő kitért arra is, hogy milyen volt a kapcsolata filmbéli partnerével, akit Jason Biggs alakított: mint fogalmazott, azonnal megszerette a színészt, ugyanis imádnivaló és édes volt a forgatás alatt. Hozzátette: ez a kémia is kellett ahhoz, hogy a következő három filmben egymás mellett szerepeljenek.

Hannigan kitért arra is, hogy nagyon meglepte a filmnek a sikere, maga a Universal Studios egyik vezetője hívta fel egyszer, hogy gratuláljon a szép számoknak, amik utána egyre csak nőttek. Akkor még nem gondolták, hogy ebből az alacsony költségvetésű filmből ekkora siker lesz, hogy a mai napig emlékeznek rá.

Hannigan elmondta, hogy a Buffy, a vámpírok rémében játszó kollégáinak is lejátszotta a filmet még VHS kazettán és ők is kedvelték a filmet. Az pedig külön öröm számára, hogy Taylor Swift is nagy rajongója a filmnek, ugyanis ő maga pedig nagy kedvelője az énekesnőnek.

Ha valaki arra kíváncsi, miért nem szerepel mostanság filmekben Alyson Hannigan, kattintson erre a videóra:

(Forrás: Vulture)