promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva változás, Stifler mamája 62 évesen felismerhetetlen, az Amerikai pite-filmek nehézbombázója új videóval jelentkezett
Borítókép:  ©Universal Pictures movie/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Coolidge, azaz Stifler mamája új videót töltött fel a közösségi oldalára.

Az 1999-ben debütált Amerikai pite tinivígjáték, amely az évek során kultikus státuszba került, különleges humorával és tabukat feszegető őszinteségével megújítva a tinifilmek világát. Ez a film tette népszerűvé a MILF-kifejezést, a karakterek Stifler vonzó édesanyjára találták ki ezt a mozaikszót,

így egy új szleng született a popkultúrában.

Több mint két évtized telt el a film premierje óta, ami elég idő ahhoz, hogy a nézők megtanulják és megszeressék ezt a fogalmat, amelyet a film humoros és merész kontextusban vezetett be. A film azonban nem csak emiatt vált emlékezetessé, hanem azért is, mivel olyan témákat feszeget, amelyekkel mindenki találkozott már élete során. És persze kínál megoldásokat is, amelyek célszerűségében azért már lehetnek kétségeink.

A film szereplői közül többen is ikonikus státuszba kerültek rövid időn belül, különösen Shannon Elizabeth karaktere, Nadia, aki jelentősen befolyásolta a fiatal nézők fantáziáját. Jennifer Coolidge alakítása, mint Stifler magával ragadó édesanyja, pedig az egyik legnagyobb színészi teljesítmény volt a filmben. Mintha csak Jennifer Coolidge-re öntötték volna a szerepet.

A színésznő nagyon sok filmben játszott az évek során, de valószínűleg milliók gondolták mindig azt még akkor is, ha más filmben tűnt fel, hogy a képernyőn az, akit látnak igazából Stifler mamája. A színésznő rendszeresen oszt meg magáról képeket és videókat, ám a legutóbbi felvételeken már nagyon nehéz őt felismerni.

Így néz ki most a legendás színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás