promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sharon Stone hatalmas árat fizetett ezért a filmszerepért, csak most árulta el a keserű igazságot

Sharon Stone hatalmas árat fizetett ezért a filmszerepért, csak most árulta el a keserű igazságot

Borítókép:  Profimedia/Antidote Films
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Senki sem tudta, hogy ez történt a színésznővel élete egyik legjelentősebb szerepe miatt.

Sharon Stone nemrég nyíltan beszélt arról, milyen hatással volt életére az 1992-ben debütált Elemi ösztön. A film a szexualitás és a meztelenség merész ábrázolásáról vált híressé, azonban volt benne egy bizonyos jelenet, mely azonnal bevésődött a közönség emlékezetébe, és azóta is kísérti Stone életét és karrierjét.

Ebben a jelenetben Stone karakterét a rendőrség kihallgatja. A kihallgatás során a nő felemeli és keresztbe teszi a lábait, egy rövidke pillanatra felfedve intim területét. A film debütálása óta ez a bizonyos jelenet már számtalan paródia és gúny tárgya volt az évek során, csakhogy míg az emberek jól szórakoztak rajta, a színésznőnek megkeserítette az életét.

Stone már korábban is nyíltan beszélt arról, hogy megalázónak érezte a film bemutatása után kapott bánásmódot. Főként egy konkrét esetben, ez a jelenet ugyanis teljesen más irányba vitte az egész életét. A jelenet nem csak rá volt hatással, de a bíróra is, aki a gyermeke felügyeleti jogáról szóló meghallgatáson döntött a jövőjéről.

A villantós jelenet a színésznő gyermekének felügyeleti jogába került.

A bíró ugyanis a meghallgatáson kifejezetten erre a jelenetre hivatkozott és az akkor még kicsi gyermekét megkérdezte arról, "tudod, hogy anyukád szexfilmeket készít?" Stone a Table for Two podcast vendégeként keserűen megosztotta:

"Úgy éreztem, mintha ez egyfajta visszaélés lett volna a rendszer részéről. Arról ítélték meg, hogy milyen szülő vagyok, hogy megcsináltam ezt a filmet. Az emberek most már ruha nélkül sétálgatnak a rendes tévében, és talán egy tizenhatod másodpercnyi lehetséges meztelenséget láthattak tőlem, de én elvesztettem a gyermekem felügyeleti jogát. Ez most komoly?"

 

A színésznő nem köntörfalazott, elárulta, szó szerint összetörte a szívét a bírósági döntés és szörnyen megalázó volt az egész helyzet. Egyszerre érezte gyomorforgatónak és ijesztőnek a film megjelenése utáni időszakot, és voltak olyan pillanatok, amikor legszívesebben elbújt volna az egész világ elől.