promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hollywood ügyeletes szépfiújának új filmje annyira észbontó lett, hogy Tom Cruise a legnagyobb rajongója

Hollywood ügyeletes szépfiújának új filmje annyira észbontó lett, hogy Tom Cruise a legnagyobb rajongója

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

A kritikusok tetszését is elnyerte, de ami a színésznek talán még ennél is fontosabb az az, hogy maga Tom Cruise is imádta.

Glen Powell a július 11-én debütált Twisters - Végzetes vihar című filmben tűnt fel újra a filmvásznon, miután az Imádlak utálni és a Hit Man című filmjeivel az A-listás hollywoodi sztárok szintjére emelkedett. A Twisters egy tudósról szól, aki összeáll egy csoport közösségi médiához értő viharvadásszal, hogy teszteljék a szakember új tornádókövető rendszerét.

A film premierjének alkalmából tartott rendezvényen Anthony Ramos, a film egyik szereplője, aki egy viharvadászt alakít, a People-nek adott egy interjút, melyben egy olyan sztorit osztott meg Tom Cruise-ról a film kapcsán, ami valószínűleg minden színész álma.

Ramos elárulta, Tom Cruise a vetítés alatt "elvesztette az eszét" a filmtől és nagyon izgatott volt, olyannyira, hogy a film közben gyakran megveregette a színész vállát, és azt mondogatta neki, mennyire tetszik neki, amit lát a mozivásznon.

A Top Gun-filmek Maverickje a film vetítésekor Glen Powell mellett ült a moziban, nagyon jól érezte magát, sokat nevetett és szemmel láthatóan nagyon izgatott volt. Ramos szerint Cruise "az egész film alatt hangosan nevetett" és "nem félt kifejezni magát" – amiért a filmben játszó színészek nagyon hálásak voltak. A film után aztán Cruise elmondta, nagyon tetszett neki a film, ami igazán észbontó volt.

Ráadásul nem túl gyakori, hogy Cruise bármit is véleményezne, főleg nem az újdonságokat. Glen Powell elárulta, Cruise nagy hatással volt a Twistersben nyújtott alakítására, a Top Gun: Maverick főszereplője kifejtette, hogy a világsikerhez az a kulcs, hogy mindegy miről szól a történet, meg kell ragadni "az emberi ösztönöket".